Ja està, s’ha acabat!

Ni aquest, que és el darrer post a bloc.cat, me l'ha deixat penjar amb tranquil·litat. Havia escrit un post d'acomiadament i ha "desaparegut" misteriosament.

En fi, que ho deixo, marxo del bloc.cat després d'intentar aguantar tot el temps que he pogut, però ja hi ha prou, no puc més amb els "no se encuentra el servidor" o amb els posts desapareguts, els comentaris duplicats o triplicats. Ho sento (i molt) però ja hi ha prou, s'ha acabat. Marxo, emigro, com molts d'altres han fet abans, fins que el bloc.cat torni a funcionar correctament. (I mira que m'agradaven els canvis i totes les prestacions d'aquest bloc!).

Ara em trobareu a:

http://unsalt.blogspot.com

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Ja està, s’ha acabat!

 1. aina diu:

  vaja… esperem poder-te recuperar aviat… (o sigui, que esperem que tot es solucioni…) bons salts per allà! 🙂

 2. elur diu:

  Jo vaig començar a Blogger, i tenia ganes de passar-me a Blo.cat, però vist “lo” vist m’he quedat allà on sóc. Si arriba a funcionar amb normalitat seré de les primeres a passar-m’hi.

  Benvingut al “veïnat”!! I no facis gaire cas al Sir William ;P

  Petó!!

  pd.-vaig a visitar la teva nova casa!

 3. Mikel diu:

  apa , doncs jo tambe em quedo a blogger

Els comentaris estan tancats.