Rebaixes?

Mentre feia les compres dels regals de Nadal via moltes coses per comprar-me (sí, ja sé: consumisme pur i dur) i en deia a mi mateix: "M'ho compraré quan hi hagi rebaixes". I comprava el regal amb la mirada a alló i això que volia.

Van començar les rebaixes i pensava d'anar-hi el primer dia però després em va fer mandra per la gentada que, de ben segur, hi hauria. I ara, tres dies després del començament, m'he oblidat completament de què era tot alló que volia comprar-me.

Senyal que realment no ho necessitava i que era un caprici pur i dur, consumisme en definitiva. Així que… estalviarem!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Rebaixes?

 1. ther diu:

  Però segur que al fons et fot no enrecordar-te’n. Jo per aquesta raó hi vaig anar el primer dia.

 2. Aixo que t’estalvies!

 3. el7 diu:

  Si haguessim de mesurar tot el que no necesitem i tenim a casa,…….
  A mi em va bé per renovar, perque tinc la mania de tenir camises preferides, pantalons preferits i sabates preferides de les que ja tinc, i que pasa que m’acabo només posant aquestes prendes durant tot l’any. Ja va bé que renovi,….

 4. Ainalma diu:

  Jo ho tinc clar: alguna cosa haurà de caure, siga el que siga!

 5. Noooo!!! Has de comprar!!!! COOOOOOMPRA!!! COOOOMPRA!!!! xDD
  La veritat es que molta gent compra coses que realment no necessita. Precisament aquesta és l’ època de l’ any en que jo menys compro.

 6. Déjà vie diu:

  jajajaja aixo fins q passis per davant d’akella botiga i vegis q esta al 50% del preu q estava allo q no necesites per a res. Ei pero q esta al 50%, eh!! 😉
  et convido al joc dl meu ultim post.
  t’hi apuntes?

 7. júlia diu:

  De fet, el 99 per cent del que comprem, en rebaixes o no, necessari, necessari… no ho és. Però també hem de tenir detalls amb nosaltres mateixos, de tant en tant.

Els comentaris estan tancats.