Qui té un Golf?

Si, va, també accepto Volkswagen com animal de companyia! [@more@]

És molt complicat aixó de mirar-se cotxes, el tria i remena és cada cop més difícil. Quan jo era petit només hi havia uns pocs models i sempre de les mateixes marques, els coneixía tots! Però ara, aixó és una disbauixa. Impressionant! Hi ha tantes marques i models com gustos.

Doncs desprès de remenar m’estic decantant pel Golf 1.6 noséquèmés de gasolina, ja que la relació prestacions-qualitat-preu em convenç bastant. Però m’han dit que els recanvis de la Volkswagen són força cars i no tinc cap amic que en tingui un per preguntar-li. Em podeu ajudar?

Per cert, l’altre candidat és l’Opel Astra 1.6 també gasolina. Què n’opineu?

Sabíeu que el Ford Focus els deixen de fer?

Golf

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Qui té un Golf?

 1. noieta diu:

  jo em vaig canviar el cotxe al maig i estava mig marejada de mirar tant cotxes. I això que jo ja tenia més o menys clar el que volia però……. vaig mirar altres possibilitats. Tot depèn del que vullguis, el que nesitis i el que paguis.
  El golf és d’una bona casa i això sempre és una garantia perquè un cotxe duri i duri i duri. Esclar que les revisions i reparacions valdran un “pasta” (per no desentonar amb el preu).
  No puc dir gran cosa més perquè no soc cap experta i ja em va costar prou decidir-me a mi fa uns mesos……… ara estic moooooolt contenta de la meva elecció. No canviaria el meu cotxe (A3) per cap altre.

 2. Litus diu:

  Jo tinc un Megane, vermell, sport, 3 portes…i va molt bé!! N’estic content…potser no t’agrada el cul que fa, però t’hi acostumes. Té personalitat….

 3. mona diu:

  És veritat que quan comences a mirar cotxes pots tornar-te boig. A mi em va passar el mateix. Vaig patejar-me (catañol) tots els concesionaris d’Esplugues, Barcelona, Hospitalet… fins que el vaig veure. En aquell moment vaig saber que aquell seria el meu cotxe. Després de quatre anys no el canviaria per cap altre.
  Potser el teu és el Golf…

 4. Bohemi diu:

  No et puc ajudar. No tinc ni cotxe, ni carnet. 😀

Els comentaris estan tancats.