Dietaris

Obro el dietari i miro la frase del dia, crec que va bé amb el meu anterior post, sobretot la darrera part, encara que una mica revolucionari, doncs no en va és d’en José Martí, l’inspirador de la revolució cubana:

"Els drets es prenen, no es demanen; s’arranquen, no es pidolen."

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Dietaris

  1. joan diu:

    I enllaçant amb el teu penúltim post, tens tota la raó. No tenim dret , tothom, a treballar i viure on, quan i com puguem de la manera i on ens done la gana? Jo crec que aquest hauria de ser bàsic perquè eés intrinsicament humà. Com estimar, aprendre o gaudir amb , on i quan vulgues. per cert la famosa i admirada recentment consritució europea garenteix aquests drets?

  2. omar diu:

    Jo veient com va tot, com cada dia els pobres són més pobres i els rics més rics, com el treball no és garantia de res (sous de 600€ amb contractes escombraries i lloguers de 500€) com es retalla de despesa social (a Catalunya el sistema de protecció social fa pena!), penso que hem de tornar a la revolució. I, si cal, a les barricades.

  3. En tot cas, sempre es guanyen. I per guanyen s’ha d’entendre allò que hom obté com a contraprestació d’un esforç, no pas allò que hom pot tenir de forma regalada.

  4. omar diu:

    Aquest somriure enmig del meu comentari, s’ha colat sense demanar permís. I ho ha fet amb molt mala punteria, perquè el tema no és pas per riure. Que consti en acta

Els comentaris estan tancats.