TENIR O NO TENIR

Aquesta és la qüestió amb la que m’enfronto ara. Després de mesos de no tenir-ne, ara tinc la posibilitat de tenir un altre i, potser és natural, m’envaeix un mar de dubtes. I com sempre, sóc del parer de que prefereixo arrepentir-me per haver fet alguna cosa que per no haver-la fet. De totes maneres els meus dubtes venen pel fet que la decisió que prengui afecta a altres persones que, segurament, no estan d’acord amb ella.

Sé que si algú em digués “fes-ho” o “no ho facis”, potser ho tindria més fàcil, però no, i és natural que no m’ho diguin, ho entenc. Què faré? No ho sé. La raó i el cor estan totalment dividits i és difícil posar-los d’acord.

Ara estic molt bé, però també penso que aquesta és la postura còmode, que tot continui igual, però si em decideixo per no tenir, sempre hi haurà un petit forat en el meu cor, una assignatura pendent i tard o d’hora tornarà a aparèixer com, de fet, ja ha passat desprès del darrer intent que vaig viure i que va sortir malament. Són masses coses a enfrontar-me, masses pors potser una mica absurdes.

Aquesta nit, el coixí haurà d’ajudar-me a tenir o no tenir. Sé que no m’explico gaire però tampoc tinc gaires ganes de ser més explícit per segons quin sigui el resultat de la consulta amb el coixí. Més endavant ja se sabrà tot.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: TENIR O NO TENIR

 1. pentesilea diu:

  et veig una mica “hamletià”, si m’ho permets 😉
  i som dolentíssima aconsellant.

  Sort, Frederic amb la teva decisió

 2. nimue diu:

  jo, com que sóc molt obedient, em passe pel teu blog 😉 però no veig tampoc el teu mail…
  El meu està en el meu perfil (enllaç al principi del blog) però vaja, te l’apunte ací dalt.

  Respecte la teua decisió… el cor, xiquet, sempre el cor, que per a pensar ja tindràs temps… sort!

 3. plandiura diu:

  Res de res. Val més primer fer que no deixar-ho passar. Si primer fas, deprés sempre pots desfer. Pero si no fas, ja ho has perdut. Que el coixí et diguis que facis. Que la nit et dongui el valor. Els ànims, ja te’ls donen els del teu voltant.

 4. Molt em sembla, que en aquest cas la raó, no és pas el que s’hauria d’imposar. Deixa anar els sentiments, Frederic. Tot el que tu hi puguis arribar a posar, et serà retornat amb escreix.

 5. JosepArnau diu:

  Espero que prenguis la decisio que prenguis, sigui la que mes correcta vegis. Ja saps, el coixi i tal i com tant dit, fes cas del cor, que a banda de bategar tambe dona altra ajuda.
  Salutacions.

 6. omar diu:

  Paciència és el que comencen a haver de tenir alguns amb els teus dubtes! 😉 És broma. Decideixis el que decideixis estarà ben decidit. I, al final, tothom ho entendrà i, fins i tot, se n’alegrarà.

 7. Tristany diu:

  Si es tracta d’un gos, digues que sí, agafa’l.

 8. joan diu:

  frederic amic meu en aquest casos mai sabem qui donarà millors resultats per a tothom si la raó o el cor. Agafes la decisió que agafes només després en sabràs els resultats i mai sabràs si hagués sigut millor prendre l’altra o no. Només et desitge que agafes la que agafes el resultat siga el millor i que et faça el més feliç possible, a tu i a qui implique. De totes maneres et deixe un beset ben dolç a la galta, sempre hi va bé en aquest casos 🙂

 9. El Canari diu:

  I la meva companya per quan?????
  Què he d’anar a avisar al Lloro perquè em facis cas????

 10. Maifred diu:

  No sé de quina decisió parles, però al trio jo també m’hi apunto!

 11. el Lloro diu:

  Frederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic!!!
  Ja ho sé, arribo tard, arribo tard, arribo taaaaard!!! És que m’he fet un embolic buscant per què coi t’havia de renyaaaaar. I ara veig que no servirà de reeeeeees!!! De tota manera, ho faig: et renyo, et renyo i et renyoooooooo!!!
  A més, jo en vaig tenir un, de cócker, i són les bèsties més carinyoses i més bones minyones del móóóóóón. I és un plaer veure’ls córrer, amb les orelles al veeeeent…!!!
  Au, ja estàs renyaaaaaaat!!!
  Canariiiiiiii!!! Pessigaaaaaaaa’l!!!

Els comentaris estan tancats.