PROBLEMES TÈCNICS

De vegades fem canvis que, en principi, són per millorar les nostres condicions laborals, físiques, familiars, de la llar, dels amics… Però, per desgràcia, no sempre encertem en l’elecció del canvi o, si ho fem, hi ha alguna cosa que surt malament i és llavors quan ens recordem del nostre "amic" Murphy i la seva maleïda llei.

Doncs bé, fa més d’una setmana vaig fer un petit canvi a l’ordinador, em vaig instal.lar el Windows XP i l’Adsl. Ho tenia tot flamant i… Tatxan! Virus! Tot a fer punyetes! Resultat: l’ordinador a l’UVI.

És per això que darrerament no em puc connectar amb la freqüència que estava acostumat, escriure posts, mirar els vostres blogs i fer-vos comentaris. Espero que aviat l’ordinador estigui del tot recuperat i pugui fer vida "normal".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: PROBLEMES TÈCNICS

 1. nimue diu:

  xiquet, jo d’ordinadors no entenc un borrall (només sé que quan em passa una cosa semblant al que t’ha passat a tu entre en crisi…) però de canvis una miqueta més…
  En qualsevol cas que et dure poc l’ordinador a l’UVI! 🙂

 2. pentesilea diu:

  jo també ho esper. Les avaries amb ordinadors són un estrès. Que no sigui res 🙂

 3. mona diu:

  Bona sort i que no sigui res!! La meva estimada mona -el meu ordinador té nom, sí, què passa? jajaja-, va estar-s’hi un mes a l’UVI, i jo anava com sense ànima, pensant què li estarien fent i la veia tota desmuntada, ja em pensava que no la tornaria a veure mai més. Però mira tu, que va tornar, i ben neteta de virus!!
  Així que tranquil i ànim!!

 4. Tristany diu:

  Així que tens l’ordinador ingressat. Jo no en tinc ni idea de tot això, crec que si un dia tinc un virus ni ho sabré…de fet una vegada es van començar a obrir i tancar totes les pantalles (al seu libre albedrio), vaig fer un resset, per fer alguna cosa, i crec que el virus es va espantar i va marxar perquè no ha passat més, de fet jo m´imagino els virus com pugons i per això crec que es poden espantar, penso.

 5. omar diu:

  Encara està malalt el teu trasto? (l’ordinador, vull dir 😉 )Jo tampoc sabia que era això dels virus amb el meu vell ordinador i, des que tinc el nou, ja he tingut algun atac desagradable. És un rotllo!

 6. isnel diu:

  Què? Encara no? Sí, sóc pesada. I què?
  Cuida’t!!! I cuida’l!!!!

 7. joan diu:

  Et deixe una forta abraçada i un batecul carinyós a l’ordinador perquè s’espavile 🙂

 8. Un consell: passa’t al Linux. Jo estic decidit a fer el pas.

 9. maifred diu:

  Espero veuret actiu ben aviat 😉

Els comentaris estan tancats.