Crítiques

Que critiquin a un amic meu, ja m’emprenya, però si és amb raó, doncs mira, callo i no replico. El que m’emprenya més de tot és que critiquin aquest amic/-a (quan es tracta de la teva millor amiga, amb qui comparteixes experiències, confidències, anhels…) sense raó i/o coneixement de causa. Això em posa a 100.

Ara bé, quan la critiquen i, a sobre, saben que és la meva millor amiga, ja no solament em poso a 100, sinó a 1000, m’emprenyo una barbaritat i em pot amargar tot un mati.

Bé, avui no he deixat que me l’amarguessin (no gaire) i la tarda encara menys. No fent-lis cas… Tot i que no feia un sol espatarrant, m’he anat a la platja a relaxar-me al costat del mar, escoltant les onades, les gavines… És fantàstic anar els dies laborals, no hi ha ningú, la tens tota per tu, per fer el que vulguis: estar amb els teus pensaments, deixar la ment en blanc, mirar ocells, sentir el vent a la cara, cridar, passejar, jugar amb la sorra molla…

[@more@]

Crítica

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Crítiques

 1. omar diu:

  Qui ha criticat a qui? Qui? Ui com l’atrapi! Ui com l’atrapi! No sap amb qui se les té el criticon-a aquest-a, no ho sap pas! Però tu relaxat, que a paraules nècies, ja se sap…

 2. joan diu:

  has fet molt bé Frederic, ja et veig disfrutant com un xiquet a la platja i més que escoltant les gavines, assustant-les 😉 de gent criticona ni cas, això és una espècie de verí que corre per dins i pobre o pobra de qui el sofreix.
  Una abraçada ben forta…aquesta no ha pogut ser però us he abraçat com si estiguera 🙂

 3. Tristany diu:

  Aquest tipus de crítiques mai saps si les fan per ignorància, per mala fé o per la barreja d’ambdues en proporcions diferents…també s’ha de considerar que hi ha gent molt tonta que no dona per més i, per ells, criticar altri és una forma de sentir-se importants, d’autoafirmar-se. En resum: misèria.

 4. el Lloro diu:

  Vols que fem una croada contra indesitjables, Frederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic???
  Vols que vinguiiiiiiiiiiiiiiiiii???

 5. El Canari diu:

  Ara a ficar la pota li diuen “cavalleròs”? (A més, ignorant, “cavall” és amb “V”!!!!

 6. Luthien diu:

  Ummmm (pensant) De vegades les crítiques poden ser bones (nomès de vegades) i serveixen per millorar… Però d’altres són rancunioses i molt, però encara són més dolentes quan es fan a l’esquena…
  Trobo que en aquest cas la sinceritat haura d’acabar amb el mal rollo que suposa una crítica d’amagat…
  I si no: A palabras necias oidos sordos (o algo així)
  Bon estiu!!!!!!!!!

 7. Nit diu:

  Hi ha gent que critica per tapar l’enveja que sent en el fons… no sé per què m’ha semblat que podia ser aquest cas, potser m’equivoco… de totes maneres, no importa gens el que digui la gent. No ha importat mai. Importeu tu i la teva amiga. I prou.
  Petoneeeeets!

 8. el Lloro diu:

  Totalment d’acord amb la Niiiiiiiiiiiiit!!! Totalment, totalment, totalmeeeeeeeeeeeeeent!!!
  Canariiiiiiiiiiiiiii, macoooooooo, reboniiiiiiiiiiiiic!!! Cantarella divinaaaaaaaa, quintaessència de la meva vidaaaaaaaaaa, vine cap al Vaixell, va, corre, vola, que avui hem de consultar l’oracleeeeeeeeee, aquella cosa que hi ha a Delfoooooooos, te’n recordes, macooooooo??? Vaaaaaa, que ens ha de dir que ens estimarem molt i molt sempreeeeeeeee!!! I si no ens ho diu, ja veuràs, ja veuràààààs, li clavaré una plantofada que se’n recordarà pels segles dels segleeeeeeees!!! Vine, vine, vineeeeeeeeeee!!!

 9. isnel diu:

  No em digueu que no sigui un sol, en frederic! Ostres, qui pogués ser la seva millor amiga! Ai! 😉

Els comentaris estan tancats.