Panxulines a l’aire!

Arriba l’estiu, anem a la platja i ens agrada mostrar el millor cos possible, però és clar, si no t’has passat tot l’hivern anant al gimnàs, fent una mica d’esport o tens una genètic envejable, és bastant difícil i alguna acumulació de grassa és fa més que evident.

Ja fa temps que vaig decidir no subvencionar més al gimnàs amb la meva quota sense que em veiessin mai, així que l’única opció que em queda, amb el mandrós que sóc, és intentar controlar-me en el menjar i no "passar-me". Però costa tant! No hi ha manera, per molt que faci, no aconsegueixo baixar ni gram i és bastant frustrant veure que la bàscula marca cada dia el mateix o (horror!) augmenta. Segurament és que ja arribat un moment en que baixar d’un cert pes és impossible o, d’altra banda, és hora d’apuntar-me al gimnàs o a la piscina i començar a anar de forma regular per mantenir el cos àgil, en forma i actiu i perquè per molt que m’aprimi, aquella acumulació de grassa al voltant de la meva cintura es resisteix a desaparèixer.

[@more@]

Amb aquest post em sembla que entro a formar part d’aquelles estadístiques que diuen que la gent sempre pensa que li sobren uns cinc quilos. Quin horror! Soc normal! Entro a formar part de les estadístiques! No poc ser! Ah! Però a mi no em sobraven només tres quilos? Uf! Menys mal, ja no soc com les estadístiques diuen. Ara bé, m’ha quedat un post una mica "superficial" (neura d’una visita a la platja).

Gordet

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: Panxulines a l’aire!

 1. Laia diu:

  Això no passaria, si la societat no posés un model estandard als anuncis. Tots els anuncis surten noies i nois q estàn massa prims.
  Els que tenim una mica de panxeta ja ens pilla un trauma i començem a agafar complexos. I ens fa vergonya anar per la platja ensenyant la panxa. Però la qüestió, és passar de la gent que et mira.
  Des del meu punt de vista, crec que és més sexy tenir una mica de panxeta q no pas star massa prim… no creus?. Ha d’haver “carn” per on poder agafar la personaaa! :p
  Això si, una mica d’exercici no fa mal a ningú

 2. pentesilea diu:

  en aquests casos t’has de posar damunt la bàscula de l’amor, Frederic… 😉

 3. nimue diu:

  ieps! tranquilitat! el límit està en quan et trobes bé i et mires i penses com estàs de rebonic o rebonica. Jo tinc prohibides les bàscules a conseqüència d’una malaltia de fa anys i m’ho prenc molt seriosament 🙁
  Més que pel pes em guie pel volum, per la talla de la roba i aquestes coses…

  Ara bé, la bàscula de l’amor de Pentesilea m’ha arribat al fons eh!!! fes-li cas fes-li cas! 😉

 4. Luthien diu:

  L’única manera d’aprimar-te, l’única, (ho tinc comprovadíssim) és fer esport. I oblida’t de règims i històries, menjar s’ha de menjar bé i de tot. I si et ve de gust una cervesseta, doncs que coi! Endavant!
  L’única manera d’estar bé amb tu mateix és estimar-te i estar bé amb el teu cos: Mens sana in corpore sano.
  Per això t’aconsello que facis esport (no cal que sigui anant al gimnàs), busca! sempre hi ha alguna cosa que t’agradarà: caminar és molt gratificant, també nadar… o simplement fent estiraments de músculs (o fent classes de pilates!) hi guanyaràs molt!
  Quin rotllo t’he fotut!

  D’una que tampoc va al gimnàs però que quan pot es fot unes caminades del copón (i ara submarinisme, els meus esports frikis) 😉

 5. pentesilea diu:

  la bàscula de l’amor és la parella, Frederic.

  posa-t’hi al damunt i veuràs que et diu coses molt maques, n’estic segura 😉

  és l’única bàscula que vull tenir 😀

 6. Ferran diu:

  El gimnàs és contraproduent… des que hi vaig, només faig que engreixar-me :S

 7. JosepArnau diu:

  Jo que miro d’engreixar-me i no hi ha manera, si t’en sobra algun ja saps,…

 8. isnel diu:

  Mira que ets exagerat, valguemdéu…

 9. Nit diu:

  Però si estàs guapíssim! I qui digui el contrari és que té pa a l’ull. Perquè ho dic jo. I punt. Guapuuu!
  😉

 10. Caïm diu:

  Jo és que no t’he vist mai i no puc dir res amb coneixement de causa…

  er… ets el de la bàscula i els calçotets de “topos” ?

Els comentaris estan tancats.