Tormenta de verano

Feia anys que no passava tan de temps sense anar al cine. Acostumat a anar una mitja de 2 cops per setmana, estar 3 mesos sense trepitjar una sala, és una cosa inaudita en mi.

Ahir vaig trencar aquesta rutina anant a veure Tormenta de verano, una pel·lícula alemanya sobre el despertar a la sexualitat de dos nois adolescents. Un enamorat d’una noia, l’altre, el protagonista, enamorat del seu amic. Aquest noi es debat entre amagar els seus sentiments (que li resulta gairebé imposible) i entrar en un armari que l’està matant, o afrontar-s’hi als seus dimonis…

En definitiva és una pel·lícula més sobre l’angoixa del descobriment de la pròpia homosexualitat per part d’un adolescent, com se n’han fet unes quantes. Però, al mateix temps, és vital, fresca, optimista i refrescant. I amb el que hi ha a les sales darrerament, s’agraeix un film amb una història convincent.

[@more@]

Tormenta de verano

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Tormenta de verano

  1. JosepArnau diu:

    Jo ben al contrari, en els darrers 3 mesos he anat al cinema mes que en tota ma vida. Segons els comptes haure vist unes 40 pel-licules, la llastima es que aqui quasi tot son americanades,… de cinema europeu en veiem ben poc.

    Salutacions. Ah i la que comentes pot estar prou be.

  2. salva diu:

    me la baixare a veure que tal

Els comentaris estan tancats.