Leandre i altres narracions

Aquest hauria estat un bon llibre per portar de viatge si no fos perquè tenia ganes de llegir-lo i no he pogut esperar.

Escrit per la Montserrat Cornelles i Pujol, va guanyar el XXIII Premi literari de Calldetenes, i amb tota justícia, escrit amb gran maestria, com ja va demostrar la seva autora amb el seu anterior llibre "Punt de cadeneta".

Són quatre narracions encapçalades per la que dóna títol al llibre, Leandre, una història a mig camí entre el fantàstic i el realisme en la que les grans protagonistes son les campanes amagades des de l’ombra d’altres personatges.

La que més m’ha agradat de les quatre és la titulada "Duet", la història de dues dones que s’odien però que s’aguanten perquè no poden viure l’una sense l’altre. I, com sempre, hi ha un protagonista amagat darrera de la història, darrera dels personatges principals i, en aquest cas són els vidres tacats de pluja.

[@more@]

Leandre

Una lectura molt deliciosa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Leandre i altres narracions

  1. JosepArnau diu:

    Sembla un bon llibre, caldra llegir-lo.

Els comentaris estan tancats.