Vull salvar en Kong

De vegades, quan em dóna per estar tendre, m’agradaria veure la pel.lícula Títànic sense que s’enfonsés el vaixell, Troya sense que incendiesin la ciutat, Romeo i Julieta sense que morin els dos nois…

Aquesta tarda he anat a veure la pel.lícula d’en Peter Jakson (en català, per suposat) i m’ha agradat força. Tot i que alguna estona se m’ha fet una mica pesada, sobretot quan estan a l’illa i són continuament atacats per animals de totes classes. Arriba un moment que dius: Ja tinc prou de bitxos! I llavors l’acció avança i la peli et torna a enganxar.

He agafat molta estima al pobre gorila, víctima innocent de l’ambició humana, ell que només volia estar amb algú que el feia riure i no li tenia por… Em sap greu que el matin, jo voldria que pogués tornar a la seva illa i viure feliç al costat de la noia.

[@more@]

king kong

Quan vaig veure la versió de 1933 per primer cop jo era molt petit i em va fer molta por, tanta que no vaig dormir en tota la nit espantat pels crits del gorila. Quan vaig ser adolescent em van fer riure els seus efectes especials. Desprès em van estusiasmar i vaig descobrir que aquella pel.lícula de sèrie B era una obra mestra i que tenia moltes més lectures per fer que no pas la de peli d’aventures. Això en Jackson ho ha sabut mantenir i en un moment del film un dels personatges diu, en referència a un llibre i que es pot aplicar a la pel.lícula: "No és un llibre d’aventures, és molt més que això".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Vull salvar en Kong

 1. mikel diu:

  Ejem ejem!! ja ens has explicat el final!! jejeje .En la meva humil opinio , jo crec que a la peli li sobra com a minim mitja horeta ben bona , en Peter Jackson s´ha deixat portar per el senyor dels anells on si que no hi sobrava pas res i ens ha ofert massa minuts a King Kong.

 2. nimue diu:

  a mi se’m va fer pesadeta. Coincidisc amb tu, massa escenes de bitxos. A més, les mones són un dels pocs animals no m’agraden gens, però gens, així que em costa sentir simpatia pel King Kong (encara que també hauria preferit que tornara a l’illa…)
  Sort d’Adrien Brody que m’agrada tant…

 3. menxu diu:

  Jejeje, jo també vaig fer un article sobre aquesta pel·lícula però despotricant-ne ^_^U

  I no expliquis el final home! ;D

 4. Cooooom?
  Que el Titànic s’enfonsa?
  Ostreeeeeees!

Els comentaris estan tancats.