Nous reptes

Els començament en un lloc laboral nou sempre són durs i més quan no canvies d’empresa, sinó de departament perquè estas tan acostumbrat a tenir per la mà tota la feina que vas sobrat i quan canvies, et trobes de cop i volta que no saps fer res, estas a la mateixa empresa que portes treballant gairebé 10 anys i no saps fer res. Ja sé que això suposa un nou repte, però, per molt preparat pel canvi que estiguis, sobte i costa.

Avui, a cinc dies laborals del canvi, tot just vaig entenent algunes coses i em vaig tranquil.litzant, sobretot gràcies a l’ajut que he trobat per part dels companys.

Ara tinc fins i tot, molta més feina perquè divendres em van traspassar l’administració d’un altre departament amb el que no comptava però del qual em fa molta il.lusió portar perquè pot ser engrescador.

En fi, espero, que la rutina i la monotonia laboral triguin moooooolt de temps en aparèixer!

Per cert, us heu adonat què ràpid s’obliden les coses? Ho dic perquè avui m’han fet una pregunta del meu anterior lloc (fa 5 dies del canvi) i m’ho he hagut de pensar dues vegades abans de respondre. Hauré de pendre més fòsfor!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Nous reptes

 1. Enhorabona, Frederic. Em sembla que encara no t’havia felicitat pel canvi de feina, ho faig ara. I, si ja ho havia fet, doncs, apa! per duplicat, que mai està de més. Poder deixar la monotonia per entrar en una fase d’engrescament, és quelcom del tot recomanable. Des d’aquí, et llenço aquell polsim de sort que sempre en tot és necessari. Una abraçada.

 2. Laia diu:

  Això d’adaptar-se vol temps i paciència. Així que ja veruàs com d’aquí dues setmanetes o menys, estaràs en plena forma per treballar i treballar :p
  Anims!!!

 3. noieta diu:

  doncs jo he estat un munt d’anys adaptant-me a noves feines, noves empreses, nova gent cada 2 per 3 i més que costar-me em feia mandra… ara que porta quasi un any en una feina i que té perspectives de durar mooooolt estic intentant canviar…
  ni jo m’entenc!!

 4. Neus* diu:

  Me n’alegro de que estiguis satisfet i content amb la nova feina. Ara sols cal… que reti! jeje (dona-ho per fet)

  Pipius!

 5. aina diu:

  es nota que t’agrada frederic, i això ja és un gran què, oi? com tot, tot és posar-s’hi 😉 ànims i força fòsfor!

  (per cert, els pipius de la neus* són els petons mallorquins, si no vaig errada, però lo que reti ja no ho tinc tan clar…)

 6. jcr diu:

  Sort que no volies parlar més de feina, frederic :). I dos posts quasi seguits. Senyals de canvis, molta sort en anar-s’hi acostumant!

 7. ignasi diu:

  Això és l’edat ….

  jejejejeje

 8. Arare_ diu:

  Les cues de pansa també van bé per la memòria, frederic! Felicitats per la teva nova feina… te’n sortiràs segur! en fas la cara 🙂

  Salutacions cordials

 9. mikel diu:

  ei! doncs moltes felicitats no hi ha res millor que sentir-se a gust a la feina , evidenment treballem perque ens paguen si no no ho fariem pero ja que hem de treballar coma minim que estiguem a gust.

 10. Els canvis mantenen vives les neurones: no et capfiques pel fósfor…

 11. JosepArnau diu:

  Espero que et vagin molt be les coses en aquest nou departament, ja veuras com de mic ane mica la cosa millora.

Els comentaris estan tancats.