Biorritmes sota mínims

Ja fa un parell de setmanes que m’observo els biorritmes i els tinc sota zero. La setmana passada els tenia tots tres, el divendres el físic m’havia augmentat lleugerament i avui també una mica l’emocional, però l’intel.lectual no hi ha manera, el tinc a una mitjana de -90% i això és molt baix.

L’intel.lectual marca la capacitat intel·lectual com, per exemple, la comprensió, adaptabilitat, lògica, l’enginy, judici, concentració, la memòria, vigilància, l’aprenentatge, el raonament o la capacitat de càlcul, entre altres.

L’emocional comença a pujar tímidament, ara entenc perquè no he pogut acabar a temps el treball que feia, ja que aquest biorritme marca, entre d’altres coses, la capacitat creativa. Per tant, era d’esperar que no m’arribés la inspiració de cap de les maneres (quina excusa més bona que he trobat!).

Res, de totes maneres es veu que és normal que els tingui tant baixos en époques de canvi a la vida i jo ara, n’estic passant una de força important, laboralment parlant.

A qui li interessi aqui va la plana web on podrà consultar els seus:

Biorritmes

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

12 comentaris a l'entrada: Biorritmes sota mínims

 1. He clicat a l’enllaç que proposes, i ara, no sé si em trobo pitjor pels negatius dels percentatges, o per la xifra que m’ha deixat anar de cop sobre els dies que ja porto gastats. 😉

 2. Lluís diu:

  Moltes gràcies per l’enllaç… ho trobo força interessant. De totes maneres no m’ha sortit massa be: nomes estic positiu en l’aspecte fisic.

  Una cosa important. Aquesta web dels bioritmes cal veurela amb Internet Explorer, amb el firefox.

 3. Lluís diu:

  amb el firefox no funciona volia dir 😛

 4. noieta diu:

  si que m’he endarrerit… m’he “perdut” els 4 ultims posts!!
  serà que els meus biorritmes estan força alterats darrerament…
  per cert… diria que tenim el mateix gust en café
  vinga… aixeca aquests biorritmes frederic!!

 5. salva diu:

  ja pensava que m’anaves a fer publi dels meus bioritmes 😛

 6. jcr diu:

  Si et serveix de consol, jo els tinc tots entre -95% i -98% 🙂 (Encara que no enten gaire res de la pàgina aquesta.) O sigui que me’n vaig a dormir … 😛

 7. nimue diu:

  joooor! jo tinc l’intelectal a 90% i l’emocional a -28%! ara jo entenc tot…

 8. Ignasi diu:

  Tot supernegatiu.Sort que no surt la part sexual!!!

  Valga’m déu. El que em faltava per deprimir-me…

  collooooooooooooooooooooooooons!

 9. elur diu:

  vaja… realment que et facin tan evident el que ja saps però vols amagar-te, és una mica fotut…

 10. quina paranoia, no? Jo hauria d’estar exultant segons l’enllaç. Però si tenim en compte que m’està apunt de venir la regla, que avui torno a treballar després de tres setmanes de vacances i etc… ai ai ai

 11. Nit diu:

  Coi, que divertit! juasjuasjuas! M’ha servit per passar l’estona, q ha faltat una profe i no sabia què coi fer! jejejeje!

  P. D.: tic fatal de físic, però wenu, d’emocional vaig fent…

 12. salva diu:

  jo em referia que tinc els biorritmes fets a la meva web, en flash, i pensava que ho havies mira’t allà
  per la pròxima versió…. vols que t’hi afegeixi? només m’has de donar la data

Els comentaris estan tancats.