Casanova

La nova pel.lícula de Lasse Hallstrom, és decepcionant, esperava més del director de Chocolat. Casanova no deixa de ser un vodevil previsible i insuls que no aporta res de nou al mite d’aquest seductor del segle XVII.

Això sí, l’ambientació està ben aconseguida igual que el repartiment que intenta salvar la funció com pot, amb més o menys encert. En Heath Ledger està correcte en el seu paper de seductor, tot i que, pel meu gust, en Casanova hauria de tenir un perfil més italià i crec que en Heath, tot i ser un bon, actor, físicament no dóna la talla de la idea que tenim d’aquest personatge. Jeremy Irons torna a fer de dolent sobreactuat i, a voltes, ridícul. El planter femení està simplement correcte, són Sienna Miller i Lena Olin. Però, pel meu entendre, el que està millor de tots és l’Oliver Platt, divertit i trobant-se a gust en el seu personatge, aconsegueix menjar-se a tots els altres actors cada vegada que apareix en escena.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Casanova

 1. Neus* diu:

  Una pel·lícula que comentes que he pogut anar a veure! jeje
  Casualment, en sortir de la sala, vaig dir que d’italià, el Heath, tenia poc, tot i ser un gran seductor.
  No obstant, no es fa avorrida en cap moment. Ja és molt.

 2. Res, res a veure amb Chocolat…el tal Heath no és mal actor, encara que sóc de la teva opinió que no té un perfil gaire italià. Sobre les noies…molt boniques ambdues i ho fan bé, si molt bé. I si, totalment d’acord, quan apareix en Platt l’escena és seva.

 3. nimue diu:

  doncs jo m’ho vaig passar molt bé amb aquesta pel·li… em va agradar molt…

 4. JosepArnau diu:

  Coincideixo amb tu, no se pas si es que tinc el llisto massa alt, pero cada cop em costa mes disfrutar de debo amb una pel-licula.

Els comentaris estan tancats.