Sant Jordi

Demà ja és Sant Jordi i diuen que, finalment, no plourà. M’agrada molt aquesta diada, potser més que cap altre. M’agrada veure les fires, les parades de flors amb els seus colors, perdre’m en mig de les parades de llibres, cercant sempre algun d’aquells que tinc pendent de compra i que gairebé mai coincideix amb cap novetat editorial i, molt menys, amb cap dels anomenats mediàtics…

i això em porta a aquesta reflexió: perquè venen tant aquests personatges de la tele que publiquen un llibre (amb totes les facilitats del món en contra d’escriptors vertaders) quan ells, pràcticament, l’únic que fan és posar el seu nom i imatge al llibre i poc més? Amb mi que no hi comptin.

L’any passat vaig inistir en el tema dels llibres, amb recomanacions. Aquest any, el que més m’agrada és:

[@more@]

(Ei! Però també vull el llibre!!!!)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: Sant Jordi

 1. Liendre diu:

  Estic d’acord amb tú…amb el que respecta als escriptors sobrevinguts…, però la “pirateria” sempre coexistirà amb els “músics de carrer”…

  Espero que trobis un llibre que et faci l’ullet!!

  I segur que també gaudiràs les roses!!!

  Bon sant Jordi !!

 2. júlia diu:

  Avui he sortit a fer un volt i hi havia, ja, alguna paradeta. Sobre els autors ‘jordians’: llibre de la cuina de Vent del Pla, llibre de la cuina de l’Helena Melero, llibre de contes (dos llibres) del Tomàs Molina, l’inevitable del Buenafuente… i van… No els fa una mica de vergonya, tot plegat, a aquestes persones que, per altra banda, són professionals respectables?

 3. nimue diu:

  jo viuré demà el meu primer Sant Jordi! quina emoció! :))

  que tingues moltes roses i llibres!

 4. elur diu:

  Bon Sant Jordi!!! @-‘–,–

 5. salva diu:

  jo crec que venen tant aquests autors pq la gent no llegeix
  Els qeu llegeixen no se solen comprar llibres d’autors mediàtics i si mai cauen en l’error no ho solen repetir

  bont Sant Frederic, Jordi! XD

 6. ignasi diu:

  La gent llegeix poquíssim. Compra llibres per St Jordi perquè toca. I a omplir prestatgeries! És per això que el llibre mediàtic es ven tant. Es ven perquè no el llegeixen!

  Recomano: Tokio Blues i Juntos, nada más (Anna Gavalda)

 7. Jo com la meva mare te una floristeria el dia de Sant Jordi es un dia de stress, si be els 3 darrers Sant Jordis no hi he anat. Es allo que la gent ve a comprar una rosa i no sap tot el treball que hi ha darrere.

 8. Mèdiatics o no sempre tenim la darrera paraula a l’hora de comprar. De totes maneres no perdem de vista que això és un negoci i no si val a ser hipòcrites, en el fons aquests autors ajuden a que la festa sigui més gran. Jo de totes maneres de mediàtics només m’he comprat els dos que han publicat els de Versió Original i per passar l’estona no estan malament. Si m’ho permeteu, encara que ja no sigui Sant Jordi us recomano Sorra a les Sabates d’en Joan Pons.

 9. sincerament, crec que la gent que compra llibres d’autors mediàtics són aquells que mai no llegeixen un llibre, per tant, no crec que perjudiquin als escriptors de debò

 10. nimue diu:

  no, Frederic, Sant jordi no se celebra a València. Fem el dia del llibre com a tot arreu però Sant Jordi no és un sant nostre. Al nostre drac se’l carrega Sant Miquel pel setembre.

Els comentaris estan tancats.