Ferides

Escric el títol i em ve al cap allò de "ferides de l’ànima", però res a veure, en aquest cas parlo de ferides reals i involuntàries.

Diuen que quan et cauen moltes coses a terra és que hi ha algú pensant en tu, però quan et fas mal continuament a les mans, perquè és? Algú pensa en mi malament? M’estan fent vudú?… o és que simplement soc un desastre. Crec que m’inclino per això darrer.

A més, em faig mal amb les coses més absurdes: amb el plàstic de la capsa de 50 cd, amb un foli, amb una agulla, amb la punta d’un llapis… Això sense parlar de quan em va caure l’ampolla del gel de dutxa i em vaig tallar amb el tap el dit petit del peu. Aggggg!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Ferides

 1. ronals diu:

  Qui t’estima et farà plorar, diu el refrany. Potser t’estimes molt i per això et fas mal amb facilitat.

 2. nimue diu:

  ostres! quina angúnia!
  espere que passe la ratxa que tot això fa molt de mal i les mans les hem de fer servir sempre!

 3. Liendre diu:

  Ets un home de contacte…ja ho veig…, la interacció és bona, però…

 4. ignasi diu:

  No t’enganyis et fas gran.

  Jo també.

  Em fa mal l’esquena. Em fan mandra moltes coses. Tiro un plat a les escombreries. Deixo un flam al rentaplats. Roba bruta a la nevera!!! Entrar al despatx i no saber què anava a fer …

  Tranquil, però. Això passa … i no es recupera.

 5. mikel diu:

  Jo crec que aixo va a temporades , hi ha dies que tot et cau i et dones cops amb tot , si fosis una dona ja sabriem d´on ve el problema perque diuen que quan tenen lea regla es noten i es senten mes patoses , potser es que hi ha dies que el teu costat femeni esta mes desenvolupat….jejeje

 6. Neus* diu:

  hi ha dies que mos aixecam i sembla que duim escrit al front “ALERTA, PATÓS S’ACOSTA”

 7. Eiiiiiiiii!benvingut al club!Fa un temps vaig posar un post com aquest, realment estava preocupada perquè tot em sortia malament, em cremava, em tallava etc i tothom deia que passaria, que era una época…bé, tot passa!!!Suposo que ara és una mica psicològic…vull dir, que pensis que ja no et faràs més mal i segurament no te’n faràs…els humans som molt extranys!

 8. Segur que alguna ex un dia se’n va anar de l’olla i sense venir a compte va llençar una malediccio contra la teva persona.

Els comentaris estan tancats.