I encara no tinc el nom

Ja fa gairebé un mes i encara estic esperant que a la botiga on he encarregat la gosseta, me’n la trobin. Ja tinc ganes de tenir-la però d’altra banda també prefereixo que me la busquin bé i és que confio en el lloc on he anat a buscar-la, em va donar bon rotllo per una raó clara: el noi que la porta és veterinari i em va dir que treballava exclusivament amb uns criadors coneguts de tota confiança per ell. Que es negava a treballar amb majoristes d’animals i molt menys amb exportadors d’animals de l’Est. Que prefereix servir tard que malament. I això em dóna una certa garantia.

Així que, continuo esperant. Amb les seves cosetes ja preparades però amb un problema: el nom.

Encara no sé quin nom posar-li i això és greu, molt greu per mi. Accepto suggeriments de nom de gossa, tenint en compte que és petita i de color negre.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 comentaris a l'entrada: I encara no tinc el nom

 1. frederic diu:

  Pusseta està bé però seria com cridar al mal temps, no? les puces ben lluny d’ella!!!

 2. Nit diu:

  Petita i de color negre… mmm… Nit? 😛

 3. elur diu:

  ui… ara m’enganxes que ja marxo, bé, jo he passat tard jejeje… demà et deixo alguna proposta… :*)

 4. Liendre diu:

  Fosca.
  Que és una cocker?

 5. nimue diu:

  ei! nit és ben xulo! és curtet, bonic i si és petita i negra… a mi m’agrada!

 6. Lost Child diu:

  Dama!

  És que, de menut, vaig veure “la Dama y el Vagabundo”, i és clar… m’ha eixit la vena Disney, no em faces cas, Frederic!

 7. isnel diu:

  Jo esperaria a veure-la. Segur que, quan la miris als ulls, et vindrà el nom de seguida.

 8. uf! es digui com es digui, espero que te la portin ràpid. jo estaria tan impacient!!!

 9. bitxo diu:

  Hola! Tot just estava pensant en un nom per a la teva gosseta quan m’has deixat un comentari al meu blog. Inconscientment t’he contestat allà (pel que fa a la proposta de nom i al conte compartit). Ah! I que consti que per a mi no ets cap desconegut 😉

 10. jo sempre he trobat original posar noms de persona als gossos. em fa molt riure veure un gos que es diu Maria Antonieta o Lola

 11. Arare_ diu:

  Aprofito per agrair-te la teva visita al meu bloc i passo a suggerir-te una cosa que ja t’han dit: crec que abans de buscar-li nom, l’hauries de veure. Amb els seus ullets et dirà si es vol dir Nit o Himawari, per posar un exemple…

  Petonets des del mar.

Els comentaris estan tancats.