Ens agrada que ens multin

Avui anant cap a la feina he vist clarament el cas d’una persona amb el desig de que la grua municipal s’emporti el seu cotxe i el multin.

El cas: entra al carrer i es disposa a aparcar. Hi ha alguns llocs lliures, se’ls passa. A 20 metres hi ha un aparcament lliure, un cotxe i un gual… on aparca? Al gual.

He pensat: "potser no l’ha vist", però és impossible, és d’aquells que té la placa de gual, una porta de parquing enorme amb un disc de prohibit aparcar pintat.

Desprès segur que es queixarà que els municipals tenen la culpa de tot i que ell/-a estava ben aparcat/-da.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Ens agrada que ens multin

  1. elur diu:

    Bé, si tot es queda amb això… jo, el que em pregunto, és quan es farà alguna cosa amb els que els entra la bena Schumacker o assassina, fa temps que dubto sobre quina és, mentre una servidora o qualsevol altra peató/ona creua un pas de zebra.

  2. i tant! Aparco el cotxe en un garatge on li aparquen prop de 40 cotxes més. Com et pots imaginar, el garatge està molt ben senyalitzar perquè el va i ve és constant. Doncs ho prometo, pràcticament sempre hi ha cotxes aparcats al gual. És increïble

  3. No has sentit a parlar mai, del fet diferencial? Ell/a (no has aclarit el sexe del/la conductor/a), segur que se sent diferent. Frederic, et felicito per la frase del post anterior. Genial.

  4. Mmmmm… Ja m’ho imagino. És com els que vénen a passejar a prop del meu cau en nit de lluna plena, i després, quan els mossego, protesten.

  5. bellosoli diu:

    uf! m’emprenya molt quan la gent aparca davant de la porta d’un aparcament. “no molesto a a nigú” pensen. No poc! al que vol entrar sortir de l’aparcament i no pot!

Els comentaris estan tancats.