De cansaments

Avui em sento especialment cansat, no sé si és perquè la Nit m’esgota amb la seva energia, amb els llargs passejos que ens fem, perquè no descanso bé o perquè a la nova feina ja estic plenament integrat i al 100% d’ocupació.

De moment i, a tres mesos i mig del canvi de departament, estic molt content d’haver pres la decisió i encarar el nou repte. Ara, per fi, tinc una feina molt més creativa i hi ha dies que em pregunto a mi mateix que com pot ser que cobri per fer una feina que em diverteix i em permet, per exemple, passar-me tot un mati fent el disseny d’un cartell (de totes maneres no ho diré gaire fort no sigui que algú ho escolti i decideixi no pagar-me). De totes maneres també hi ha dies, com avui, que acabo esgotat i amb una mica de mala llet per culpa de certes incopetències, però llavors penso en el que he de fer demà i ja se’m passa.

Ara mateix tinc a la Nit als meus peus barallant-se amb una caixa de cartró que li he deixat. No para! És clar, encara no té ni els tres mesos de vida!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

15 comentaris a l'entrada: De cansaments

 1. Liendre diu:

  Relaxeu-vos…
  Aquí s’ha relaxat el cel i ara plou!!!

 2. omar diu:

  Docns que bé que gaudiexis amb la nova feina. I no pateixis, que d’incompetents hi ha per tot arreu. Pensa que així, entre incompentens, llueix més la feina dels que valen, com tu.

 3. “Lupus in fabula.”

  Ei! Que avui no hi ha lluna plena: sóc inofensiu…

  Als cadells els surt la vida pels porus, no em sorprèn que estigues esgotat amb la Nit. Un udol per a ella i una mossegada per a tu.

 4. salva diu:

  tens molta sort de treballar en el que t’agrada, ara, no et deixis absorbir tampoc, eh? pensa que hi ha temps per tot!

 5. el7 diu:

  Treballar en el que t’agrada és el millor. a mi em passa (a més amb pluriempleo), i no té preu….
  D’incompetents n’hi ha a tot arreu. es part de la persona humana. crec que tothom s’hauria de parar un moment i donar-se compte de les seves limitacions. I a partir d’aquí, treballar en els seus punts forts. Exemple.
  Perque no trago l’Etoo quan intenta fer de Ronaldinho? per que no suporto puyol quan encara porteria?…. en canvi, un tipus inteligent, en oleguer,… sap que és molt limitat i es dedica a fer el que sap, defensar i passar la pilota a un altre jugador que vagi amb la mateixa samarreta i estigui a menys de tres metres. Aquest noi té futur. Llàstima que no tenim selecció.

 6. Neus* diu:

  A part de la feina que et pot esgotar, s’ha de tenir en compte el clima. Humitat, primavera, calor esgota més el cos, encara que aparentment no ho sembli. O almenys a mi em passa això.
  Un pipiu per a tu i un altre per na Nit, i que segueixi fent de les seves, que encara està en edat de fer-les!!!!

 7. Unmei diu:

  Pren-te vitamines i gimseng Frederic!!! 😀

  Jo si no ho fes cauria morta de cansament i son… (lo meu son les nits…)

 8. Quina sort que tens de tenir la Nit als teus peus fent la gandula,segur que et fa molta companyia,no?
  I lo de la feina, de vegades s’està cansat però les poques coses positives poden compensar les negatives!

 9. mikel diu:

  Que mes vols!! el problema seria anar cansat i a sobre ni disfrutar de la feina.
  Per cert…disfruta força de la NIT!! son moments inolvidables.

 10. quina sort això de la feina! Tu aprofita i mira de veure-hi els punts més positius

 11. El millor que et pot passar a la feina es divertir-te i que a sobre et paguin a final de mes!

 12. maifred diu:

  jo també m’ho passo bé a la feina, faig el que vull! des de que vaig deixar la universitat que vaig molt millor, no tinc un horari tan estricte i treballo molt més des de casa, aixó és fantàstic!

 13. words diu:

  Que genial que t’agradi la feina que fas..quants poguessin dir el mateix!!
  petons per tu i la Nit també,que ja se’m comença a fer familiar! 🙂

 14. Laia diu:

  Ja veig que la Nit et donarà guerra :P. El meu “cobaya” ja s’està acostumant a la nostra presència. algun dia d’aquests en farè un post.
  un petó!

 15. JosepArnau diu:

  Cal fer bondat!! I que la Nit es porti be.

Els comentaris estan tancats.