L’anell de Durex

En més d’un any i mig d’existència d’aquest blog i, si la memòria no em falla,no havia fet cap post de caire sexual.

[@more@]

Però avui després de veure el comentari de l’Eudald al meu anterior post i d’anar al blog de Sugus de Pinya, m’he quedat ben encuriosit. Segurament quedaré com un "cateto", però l’Anell de Durex, no en tinc ni idea de què és.

Pel nom i referint-se a que el fa servir el xicot, em puc imaginar més o menys com i on es posa, ara bé, el per a què serveix, no sé esbrinar-ho. I mira, ara m’ha picat la curiositat.

Algú m’ho pot explicar?

Qui sap, sempre va bé innovar i incloure noves diversions a la vida sexual, no?

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

21 comentaris a l'entrada: L’anell de Durex

 1. menxu diu:

  frederic és un trasto que el tio es fot pel cul i… jejeje, es conya. Aquí ho explica, i de pas, si algú ho ha provat que n’expliqui què tal xD

 2. iuki diu:

  mmm… jo recordo que no sé quin blocaire en parlava… que ho havia probat i… mmmm on era?
  Coi!!!!! al bloc de la Sugus ho explica en uns comentaris i fins i tot hi ha videos explicatius, gràcies al Sir! 😉

 3. eudald diu:

  collons, frederic, és una anella de silicona amb un petit vibrador, que te la poses a la soca de la cigala abans de cardar, això fa que la teva tita noti les vibracions mentre dus l’anell posat, i i que la xona o el cul o la boca on la fiquis també la noti… i això es veu, diuen -que jo no hi entenc d’aquestes coses- provoca plaer a ambdós.
  M’explico prou bé?
  Si mai ho provo, que ho dubto, ja us ho faria saber…
  I tu, per fer un article que parli de sexe després d’un any i mig… ja podries ser una mica més generós! Un dia d’aquests escamparé un meme de sexe… hehehe collons amb els memes!

 4. gemminola diu:

  Què passa que amb la caloreta els blocs es tenyeixen de perversió???

  VADE RETRO VADE RETRO!!!!

 5. vedette diu:

  Ai, quines picardies, estan molt esverants, vostès… Senyor saltalmon, em pensava que vostè era més espiritual, ai, ai, aiiiiii.

 6. Hauria de sortir la versio amb cable i endoll per a que dures tot el temps que volgues. Encara que 20 minuts de metesaka ja esta be…

 7. donot diu:

  Mare de Déu quina colla de fantasmots!!!! Que amb 20 minuts se’ls hi quedaria curt!!!

  Nois… O jo estic molt mal acostumada o per vosaltres el temps va més a poc a poc!

 8. isnel diu:

  Un post de caire sexual, dius? Quin?

 9. Laia diu:

  no ho havia sentit mai això de l’anella.
  Cadia dia s’aprenen coses noves :p. Però ja podrien fer que durés més, no?

 10. Èlsinor diu:

  Donot, potser coneixeràs «La bíblia valenciana», però em sembla que encara no coneixes la passió valenciana… 😀

 11. mikel diu:

  Ja l´estem liant…..de moment molt parlar de temps pero algu dels presents ha probat l´invent aquest?

 12. nimue diu:

  ale ale, que vagen inventant cosetes… 😛

 13. omar diu:

  Això és un post consultiu, de consultori sexual, si vols, però sexuaaaaaal????. Frederic, que jo sé que tu, quan t’hi poses en plan sexual, t’hi poses. A escriure, vull dir, eh!

 14. isnel diu:

  I jo també… 😉
  Ah! I també va per tu, omar, jejejeje…

 15. isnel diu:

  Potser hauríem d’acabar (i mirar de publicar, ni que sigui en xarxa) “allò” que tenim a sis mans… Mira que no ens ho vam passar bé ni res, maremeva… On ens vam quedar, us en recordeu? Amb el Mosso d’Esquadra i l’aspirant a “famós” a la banyera? O amb el dependent de la ferreteria buscant claus? I de la veïna dels geranis degollats, què en vam fer? Ostres, a veure si un dia d’aquests ho busco, que ja teníem cap a cent pàgines escrites!!!

 16. pentesilea diu:

  amb alguns “packs” de Durex el regalen… No fa falta comprar-lo

 17. maifred diu:

  Al final tots vindreu a mi!
  Si aixó és sexual, veniu a mi!
  Jo sí he probat aquest anell, és una sensació molt curiosa, amb dos homes només te sentit durant la penetració anal i sí que dóna plaer, a tots dos. Però suposo que a una dona deu ser millor perque li estimula el clítoris per dos costats, amb les vibracions de l’anell i amb el contacte amb la polla.
  M’estic posant cachondo!

 18. bellosoli diu:

  mmmm… pel que tinc entès és la rellet per les dones i es ven com a xurros. És com un preservatiu però té una part que vibra i els estimula a les dones el clítoris.

 19. ^eMMa^ diu:

  Surt cara no la broma?

 20. el7 diu:

  Doncs jo ho he provat. A més el de la “condoneria” em va dir que comprès una marca blanca, perquè era més rugos, durava una mica més de 20 minuts i era més barat. Jo vaig gaudir, però la meva parella molt més. Li va encantar i a l’endemà em va anar a comprar més. Es una sensació extranya, però tot el que sigui estimular el joc…. a mi m’agrada.

 21. Yolita diu:

  Nens i nenes, haurieu d’anar més sovint als sex shops que allí n’hi han d’aquests anells que tenen pila recargable, i dura mmmmm…més ;P

Els comentaris estan tancats.