Pluja d’estels

Estem en els dies de la famosa pluja d’estels de Sant Llorenç! L’any passat en vam veure molts, moltíssims, abrigats sota d’unes gruixudes mantes que ens va subministrar la nostra millor amiga mentre ella anava patint de mal de panxa perquè un granet anava creixent poc a poc.

Va ser una nit especial, plena d’esperances, de desigs, d’il·lusions, de màgia… A cada estel que queia demanava un desig. Sempre el mateix. I vaig aconseguir que se’m complís! Aquest any faré el mateix, també tinc un desig que vull veure acomplert.

Espero que la llum dels veïns, els núvols i la lluna ens deixen veure bé els estels.

Que la màgia d’aquesta nit ens acompanyi!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Pluja d’estels

 1. amb la lluna tan plena com hi ha no sé pas si veurem gran cosa. nosaltres anem a mirar-los cap a la Vall d’Aran

 2. Ainalma diu:

  Jo enguany em quede sense estels… Saps si se’n poden demanar per encàrrec, els desitjos?

 3. Tristany diu:

  Amb la gent i els cotxes que hi hà per aqui és que no és veu res i ademés un any que no vaig anar a veure a la Mata no m´en vaig enrecordar de mirar enlaire és que tinc la mania d´escoltar les converses de la gent que tinc aprop i això porta feina.
  (no me enrecordat de posar les comes, les poses tu?
  suplement de comes: ,,,,,,,,,,,, )

 4. Tristany diu:

  Amb la gent i els cotxes que hi hà per aqui és que no és veu res i ademés un any que hi vaig anar a veure a la Mata no m´en vaig enrecordar de mirar enlaire és que tinc la mania d´escoltar les converses de la gent que tinc aprop i això porta feina.
  (no me enrecordat de posar les comes, les poses tu?
  suplement de comes: ,,,,,,,,,,,, )

 5. manel diu:

  doncs jo desitjo que es compleixin els teus desitjos

Els comentaris estan tancats.