L’aniversari robat.

[@more@]

L’aniversari robat. Frederic Mayol

Il·lustracions de Josep Lluís Martínez

Aquell dia que en aquell precís moment s’acabava era el seu desè aniversari, però no l’havia pogut celebrar. Algú l’hi havia robat. El dia dos no existia! De l’u passava al tres, del dissabte al dilluns! I el diumenge? On era el diumenge dos d’abril?

En l’intent de recuperar el seu aniversari, en Regor es dirigeix cap al rellotge que considera culpable del trasbals: el Big Ben. Pel camí, coneixerà l’home de les pancartes, l’atacaran els lleons de pedra del monument a Nelson, entrarà a la Torre de la Sang, sabrà la història de la nit de les 10 llunes, farà amistat amb el Mestre del Temps i amb Sir Brân de Gwales, guardià dels seus somnis i antic cavaller de la Taula Rodona del rei Artur, i haurà de jugar-se la vida lluitant amb espasa contra el malvat Sir Mâth.

Un llibre trepidant i carregat de fantasia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.