Época de canvis

Ja fa dies que m'he adonat que estic en plena época de canvis a la meva vida, que els aconteixements s'esdevenen molt més ràpid del que sóc capaç d'assimilar i que jo mateix m'he relantitzat (no sé si existeix aquesta paraula) per poder-los assumir. És això o, simplement, que estic prioritzant altres coses, no ho sé.

Suposo que s'ha notat una mica en el bloc: abans escrivia gairebé diariament i llegia els bloc amics (aquells viatgers de l'espai) i deixava comentaris… ara em costa escriure al bloc, em costa trobar noves idees, coses per expressar, em costa trobar temps per llegir els vostres bloc i deixar-vos comentaris.

Imagino que, com he dit abans, quan hagi assimilat tot, podré estabilitzar-me de nou i rependre tot alló que vaig deixant pendent pel camí. Amb això no estic dient que deixo el bloc, ni que sigui temporal, ni molt menys, no podria. A més, m'agraden els nous canvis al bloc.cat i que per fi els nostres blocs siguin ".cat".

És novembre. I com vaig dir en un comentari d'un bloc amic, el mes de novembre sempre ha aportat a la meva vida importants canvis: un novembre vaig canviar de ciutat on viure, un novembre vaig deixar una relació, un novembre vaig trobar feina, un altre novembre vaig trobar la meva actual feina, un novembre ha sortit el meu primer llibre… moltes coses m'han passat en novembres.

Novembre arriba sempre puntual a la seva cita amb la meva vida.

 

[@more@]

 

canvis

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Época de canvis

 1. Liendre diu:

  Deu ser cosa dels astres…o dels nostres bioritmes…Suposo que ja es desenterbolirà el paisatge…Els canvis porten sorpreses…i aquesta paraula “sorpresa” sempre agrada als nens i les nenes…(serà qüestió d’aplicar aquesta perspectiva!).
  😉

 2. gemminola diu:

  Mira si hi ha cambis que en 2 dies t´has fet streaper 😛

 3. Ja has llegit el que vaig dir a ca la Liendre i no voldria repetir-me.
  El que si sembla és una sensació més generalitzada del que creia.
  Però segurament teniu raó i és, simplement, els senyals dels canvis (o les sorpreses) que s’apropen…;)

 4. nimue diu:

  doncs calma i a poquet a poquet, Deric. Saps que estem ací 😉

 5. bellosoli diu:

  els canvis són part de la vida, procura que el bloc s’adeqüi a aquesta nova situació! això del .cat dels vostres blogs em fa molta enveja!!! serà qüestió de deixar blogger??

 6. AnGu diu:

  Sí, sí, els canvis porten sorpreses. Vés que no et trobis pel carrer ara a la Gemio dient-te “Deric, has visto a mis gafas?” mentre de fons sona el “acompañameeeeeeeeeeeeeee una noche masssssssssssss”. Ànims!!! I no patixques pels canvis … el rerefons sempre acostuma a ser a bé!!!

  Una abraçada

 7. Arare_ diu:

  Hola Deric, ja veus que si, que el mes de novembre és… diferent. Desitjo que els canvis que s’estan esdevenint a la teva vida siguin a fi de be. Creuo els dits perquè no passi res dimecres, però tinc un oncle que està molt malament i no ho veig clar!
  Un petonet blau.

 8. Vinga va, que novembre tambe sigui el dia que vas penjar un video a Internet fent de streaper

Els comentaris estan tancats.