Tinc la necessitat d’un cotxe.

Sí, ja ho sé, un cotxe no és el més necessari en aquesta vida, ni tan sols imprescindible, si més no, no hauria de ser-ho. Però ho és i molt.

[@more@]

Sobretot quan vius en una ciutat petita en que el transport públic (ara diuen sostenible), és gairebé inexistent. Per aquest mateix motiu el cotxe és una arma de doble tall. Per una banda et porta a tots els racons de la ciutat, però de l’altra, has de ingeniar-te-les per poder aparcar.

El meu cotxe el dia 30 farà dotze anys i ja li toca la jubilació. Més que res per que si em poso a fer-li totes les reparacions que li calen em gastaré una fortuna: canvi de rodes, embragues (no sé com es diu en català), retrovisors, corretxes, equilibratge de direcció… i un llarg etcètera. El desembre he de passar la ITV i ja pateixo.

Per aixó he pres una decisió: m’he de canviar el cotxe. I ara bé el més dificil: quin? diesel o gasolina? europeu, asiàtic o americà? petit, mitjà o gran?

La mida la tinc clara: per la meva alçada no puc tenir un cotxe petit; per la meva butxaca no puc tenir un cotxe gran. Conclusió: un mitjà.

He mirat marques, models, preus i m’he tornat boig. Hi ha tants, tantíssims! Un m’agrada però no hi arribo, l’altre hi arribo però no m’agrada, l’altre no té el motor que jo vull (1.6 i), l’altre no conec la marca, l’altre…

Uf!!!!! Ajut!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Tinc la necessitat d’un cotxe.

 1. Ferran diu:

  Em sembla que no et seré de gaire ajuda… que tingui quatre rodes i volant? És que per a mi tots són iguals… bé, tots no: n’hi ha de més grans, de més petits, de colors diferents.

  😉

 2. el Grumet diu:

  Només m’he ficat per aquí per saludar-te. Jo, de cotxes, no en sé res de res. De vaixells, encara te’n podria parlar, però de cotxes… ni un borrall. Ho sento.

 3. gulgulan diu:

  Jo estic en el mateix merder ficat. Espero aclarir-me aviat.

 4. isnel diu:

  Un que et dugui tan a prop i tan lluny com tu vulguis.

 5. gulgulan diu:

  M’estic mirant:

  – Golf
  – Megane
  – Peugeot 307
  – Esperar-me al nou Leon de Seat (Estiu 2005)

  Per cert: la majoria de cotxes venen amb 4 rodes + spray d’espuma reparadora. Adéu a la roda de recanvi (et fan pagar per ella).

Els comentaris estan tancats.