Salt de ventada

Sembla que tots els elements s’hagin posat d’acord per manifestar-se amb tota la seva força.[@more@]

Aquests darrers dies no faig més que recordar aquella pel.lícula tan dolenta, però que tenia un missatge clar, "El día de mañana". No estarà passant ja el que anunciava? I és que sembla que la natura s’hagi enfadat de valent i ens ho faci pagar tot.

Avui, aqui, fa una ventada extraordinària, la tramuntana es fa notar amb força i virulència. Sembla que busqui les més petites escletxes de la casa per colar-se cap a dins i jo sento el fred fins al moll de l’os, tot i tenir la calefacció a tope.

Em sembla que no trigaré a ficar-me al llit, a covar el refredat perque si no demà no podré anar a cantar, ja tinc mal de coll. I és que tot i que la natura vulgui indicar-nos el contrari, per nosaltres la vida continúa, com sempre. I demà serà un dia més.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.