El maquinista

Aquesta és una pel.lícula inquietant i comença a ser-ho en el mateix moment que veiem en pantalla a en Christian Bale tan deteriorat físicament. De veritat era necessari que el noi posés en perill la seva salut perdent 30 kg per fer una pel.lícula? Què no li han explicat al noi que existeix el maquillatge i/o els efectes especials?

[@more@]

D’altra banda, és cert que el noi no dorm des de fa un any, però res l’impedeix de menjar, dic jo. I ara una pregunta: realment algú pot viure sense dormir un any sense parar boig o morir?

Per tot el demés, la pel.lícula em va semblar molt interessant, pels personatges, la foscor que omple tot el metratge, els interiors bruts i grissos que contrasten amb els exteriors plens de llum i de color sèpia.

És una pel.lícula que el important que té no és el film en si, sinó el missatge que et deixa un cop ha acabat, que fa que li donis voltes al cap durant unes quantes hores desprès d’haver sortit de la sala i que permet un forum de discusió amb els amics amb que has anat a veure-la.

Aitana està genial, com sempre. I penso que aquesta és la millor pel.lícula que ha fet la Fantastic Factory (productora catalana) fins el dia d’avui. Potser, com a molt, amb l’excepció de Darkness que, per cert, està triomfant als USA.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El maquinista

  1. isnel diu:

    No he vist la pel·lícula, però només de pensar en això de no dormir, ja em vénen tots els mals. Dormir és desconnectar. I, si no pots desconnectar, els problemes es fan més grossos i tot es magnifica, sobretot els desastres.esapareixen. Només, en tot cas, m’hi apuntaria per això dels 30 quilos. I encara no sé si m’avindria fer el canvi.

Els comentaris estan tancats.