Amor idiota

Feia molt de temps que no m’avorria tant al cinema, ni tansols amb l’Alexandre de l’Stone. Ja havia llegit el llibre d’en Baulenas temps enrera i no em va agradar gens, però vaig pensar que en Ventura Pons podria fer alguna cosa una mica diferent del text original.

[@more@]Em vaig equivocar. La pel.lícula, com el llibre, és del tot insuportable i, a sobre, llarguíssima. En Santi Millán no para de fer la mateixa cara en tot el metratge, encara sort de la Cayetana Guillén Cuervo que salva una mica la funció.

Ja que l’argument m’avorria, vaig intentar distreure’m amb la qüestió técnica de la pel.lícula, però no vaig trobar res d’original en la posada en escena, cap aportació i sí, en canvi, més del mateix d’en Pons, les escenes de conducció pels carrers de la ciutat mil vegades vistes anteriorment en les seves pelis.

En definitiva, em podia haver estalviat el 6 euros. Bé, ara que penso, em van convidar. Doncs et podies haver estalviat els 12 euros. Un altre dia escullo jo la pel.lícula.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Amor idiota

 1. omar diu:

  Doncs a mi m’havies espantat tant que, serà per allò de portar la contrària, no em va desgradar tannt. De tota manera la situo en el capítol de pel·lícules prescindibles

 2. No puc opinar, perquè ni he vist la pel·lícula, ni he llegit el llibre. Ara, si en Frederic la troba dolenta, i l’Omar prescindible, doncs, guaita, faré com si no la fessin.

 3. JosepArnau diu:

  Jo tampoc m’he llegit el llibre ni he vist la pel·lícula, mercès pel “des”consell.

 4. Cinema? què és això??

 5. isnel diu:

  Una pantalla grossa, Sargantanna, molt groooooossa. I una sala fosca. I soroll de crispetes. I tot de somnis en dansa. L’última vegada que hi vaig anar hi passaven la tercera part del Senyor dels Anells. Fa exactament un any, un mes, setze dies i tres hores.

 6. joan diu:

  Vaja a mi em sol agradar el ventura Pons, encara que no m’jhaja llegit el llibre, volia veure-la i malgrat que veig que les opinions no són molt bones com els valencians també tenim un poc d’aragonesos i cabuts aniré a veure-la, però intentaré que també em conviden, que també tenim molt de calanans, hehehe 😉 és una brometa no us enfadeu, hehehe.:green:

Els comentaris estan tancats.