Decisions difícils

És temps de canvis, és temps d’adaptacions i de presa de decisions difícils. Potser no més difícils d’altres preses en el passat, però sí complicades i dures. Desicions que han d’estar molt meditades, estudiades i, segures de prendre.

[@more@]

No tinc ganes d’equivocar-me de nou, ja ho fet masses vegades. Tinc ganes de viure una vida senzilla, simple, feliç i no haver de complicar-me-la inútilment, com sembla que tinc l’especialitat de fer.

Mai he tingut por dels canvis, però em costa adaptar-me a ells. I, de vegades, aquests em superen i vull tornar a la meva petita realitat quotidiana.

Aquesta és una primavera complicada i el canvi d’horari m’està afectant molt més del que ha fet mai.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Decisions difícils

 1. Els canvis son vitals en aquesta vida, i a tothom li costa adaptar-se a algu nou però tranquil 😉 i que t’equivoques masses vegades? bff i les que et queden! però dels erros se’n apren no?

 2. lluneta diu:

  Pendre decisions és complicat… i una decisió sempre porta a una altra decisió… a la que potser sí, o potser no, haguessis arribat igualment si la primera decisió hagués estat una altra (qui sap si tot és cíclic, i triem el que triem arribarem a un mateix punt :P!)
  El fet de poder triar ens fa patir… però necessitem saber que tenim la opció de triar, per no sentir-nos presoners de la nostra llibertat (tot i que el tema de si la llibertat existeix o no… dona moooolt de sí jejeje!! però el deixarem per un altre dia ;)!)
  Sort amb els canvis i no tinguis por d’equivocar-te, NO TINGUIS POR DE RES ;)!

  Una abraçada!

 3. Tristany diu:

  Que tinguis molta sort en els canvis. (com que no sé de que va no puc opinar gaire ):rolleyes:

 4. elisenda diu:

  Les primaveres sempre són difícils, més enllà del bucolisme que representa que té. L’únic que et puc dir és que si estàs convençut dels canvis segur que són encertats. I que tot i que siguin molt sovint incòmodes, acaben sent sempre la solució millor. Una abraçada

 5. pentesilea diu:

  …segur que amb el bon temps tot es compon 😉

Els comentaris estan tancats.