Convivència molt complicada

Des de que tinc la Lula a casa que no he tingut ni un segon de descans i començo a estar agotat. La convivència està resultant més complicada i difícil del que em pensava.

[@more@]

Ja sé que tenir un gos a casa és complicat i que et gira la vida completament, però no pensava que adoptar un gos adult fos tan difícil. Té unes costums agafades molt fortes i és gairebé imposible (sobretot per algú que no és adiestrador de gossos) canviar-les i més si la gossa en qüestió és tossuda com una mula.

Desprès d’aquests dies de convivència m’estic adonant que, potser, em vaig equivocar adoptant la Lula. Tot i que és traquil.la i molt (massa) carinyosa, no deixa de ser un gos de raça sabueso i, encara que la noia de la gossera em va dir que estaria bé en un pis, jo estic veient que no, que necessita més espai, viure al camp, amb un bosc a prop on sortir a còrrer i no a la ciutat.

Els primers dies estava molt angoixat, ara ja estic una miqueta més tranquil, sobretot sabent que hi ha una familia que també se la quedaria i, que viu en una casa, en un poble.

No sé què faré, tinc fins dilluns per decidir-ho.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Convivència molt complicada

 1. lluneta diu:

  M’alegro moltíssim per la Lula :D!

  Ara té algú que la cuida i l’estimarà moltíssim… ja t’acostumaràs a la seva companyia…
  La convivència anirà millorant dia a dia ;)!

  Sort i una abraçada!

 2. acollida diu:

  Vols dir que no paga la pena tenir un pelet més de paciència?
  Vaaa… Dóna-li una oportunitat, pobreta.
  I dóna-te-la a tu, també.

 3. elisenda diu:

  Frederic, no t’angoixis. L’adaptació no es pot fer d’un dia per l’altre, això és clar. I si és massa carinyosa és només perquè et vol demostrar com n’està, d’agraïda, que l’hagis triat. I que s’ha d’acostumar a l’espai de què ara disposa. Però dius que és tranquil·la. Dóna-li encara una altra oportunitat- Us vau triar l’un a l’altra i ho vas veure clar. Fia’t d’aquell reconeixement que vau tenir.
  Un petó

 4. Frederic diu:

  Costi el que em costi, he de mirar el què és millor per ella, no per mi. I és que cada cop ho veig més clar, sobre tot quan comença a fer carreres per mini-passadís de casa.

 5. lluneta diu:

  Si que et tinc a als diaris que llegeixo sí…. jejejeje fa 2 dies que en tinc un de propi… però fa setmanes que “tafanejava” algun que altre diari personal però mai gossava escriure res o fer-me’n un de propi… però al final vés, ja en tinc un ;)!

  (Ho sento, m’havia quedat amb el nom de la teva pàgina, no amb el teu, em sap greu si t’ha molestat ;))

  Bé, doncs seguiré “saltant” per la teva web… 😛

 6. Donot diu:

  L’adaptació no es qüestió de dos dies. Però només tu saps si te la vols quedar o adoptar-ne un de més petit!

 7. Sé que t’hauria d’animar, la gossa ja és adulta i necessita el seu temps per adaptar-se, en això tenen raó tots els que han opinat… però no sé que dir-te. A casa tenim un gos, però es passa el dia al tros, amb mon pare quan va a treballar, allí es pot esbargir, caçar talps, empaitar ocells… Jo no tinc massa temps per treure-la a passejar… però ja no fa falta, ja es distreu. Si tu tens el temps i la paciència suficients dóna-li una altra oportunitat, sinó…
  Molta sort! 😉

 8. joan diu:

  Aii frederic que ja et veig el somriure en els llavis i corrents passadís amunt i avall amb la Lula 😉 No et preocupes com tu mateix vas notant tota novetat important en les nostres vides costa d’assimilar, ella sens dubte s’adaptara més aviat perquè els animals copsen més facilment els sentiments de les persones i si està a gust, tranquil·la i ara jugarrona és perquè t’ha vist el cor tan gran que tens facilment. I tranquil és el canvi horari eixe que ens transbalsa a tots , això que feia només uns dies a les 6 de la vesprada ja era de nit i ara a les 8 encara es de dia , doncs que vols que et diga a mi també em desbarata. Una abraçada ben forta de nova primavera 🙂 Quan ens l’ensenyaràs la Lula ?

Els comentaris estan tancats.