El dia del client

El dia del client, una altra proposta per Sant Jordi.

Escrita per Daniel O’Hara, un actor i productor que debuta en la literatura amb aquesta novel.la breu que va reportar-li ser finalista del 24è. Premi Just M. Casero que s’entrega cada any per les Fires de Sant Narcis de Girona.

Darrerament no he seguit gaire aquests premis per motius personals, però aquest any que quedès finalista aquesta novel.la de temàtica gai em va sorpendre perque normalment són un premis més aviat tradicionals i conservadors.

[@more@]

I com cada proposta aquí transcric el que han dit d’aquest llibre:

Dilluns i dimecres: dia del client a la sauna Condal de Barcelona. Allà transcorre bona part d’aquesta comèdia negra protagonitzada per un desorientat aspirant a actor que busca sexe compulsivament. Lluny d’apologies gais i sense pèls a la llengua, l’autor ens capbussa en el món complex i fascinant de les passions humanes més obscures a través de la seva mirada cínica i realista. Daniel O’Hara obre una nova via dins la literatura catalana: la de l’univers homosexual desacomplexat i autocrític.

Escrita amb un llenguatge directe i dinàmic, El dia del client descriu, amb molt sentit de l’humor i força cruesa, l’univers afectiu d’aquest antiheroi que intenta sobreviure en un submón gai previ a qualsevol moda.

 

http://usuarios.lycos.es/premiscasero/index.php?option=content&task=view&id=44&Itemid=27

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El dia del client

  1. isnel diu:

    Frederic: no estic d’acord que són uns premis més aviat tradicionals i conservadors. En absolut. Però ja ho saps. Vull dir que ja saps que penso això.
    M’agrada com et (ens) vas preparant per Sant Jordi…

Els comentaris estan tancats.