Soc gai, i què?

No volia escriure res sobre aquest tema però és que ja m’estan omplint prou els nassos tots plegats: Primer l’alcalde aquell que em va dir que era un “tarat”, ara el Fernandez-Diaz de torn que diu que “respecti la seva conciència per no voler casar homosexuals”, desprès els de Navarra i Galicia que diuen que som “contra-natura”, els bisbes que soc “inhumà”… O si no, l’alcalde de Caldes de Malavella que te el dubtós honor de ser el primer de la provincia de Girona que ha declarat que es negarà a celebrar un casament gai.

[@more@]

Però que és tot això? Quina consciència poden tenir aquesta gent quan des de fa centenars d’anys se’ns ha perseguit, humiliat, torturat, marginat i assessinat amb impunitat! Ara he de respectar la seva consciència? I una merda!

Qui m’ha respectat mai a mi?

Qui d’aquestes “persones” va haver d’aguantar dia rera dia a l’escola que li diguessin “nena”?

Qui d’ells va ser insultat davant la riallada dels altres nens sense que els professors (capellans) ho evitesin?

Qui d’ells va ser tancat al lavabo i humiliat, vexat, amb només set anys?

Qui d’ells va tenir terror d’anar a l’escola, de sortir al carrer?

Qui d’ells va haver d’amagar els seus sentiments, anul.lar-se com a persona durant anys només pel fet de ser diferent?

Qui?

Quan puguin donar-me una resposta a tot això, quan es pendeixin del que han fet i demanin perdó per totes les seves maldats, quan aconsegueixi oblidar-ho tot (que no perdonar), potser llavors podran parlar-me de respecte i de conciència, abans no.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

23 comentaris a l'entrada: Soc gai, i què?

 1. elisenda diu:

  el temps posa les coses i les persones al seu lloc. i per molt que s’hi oposin, confiem que d’aquí uns mesos serà tot una anècdota.
  una abraçada

 2. Donot diu:

  No se sortiran amb la seva. Passem d’ells, de moment.
  A partir d’ara la realitat gay és pública , acceptada i visible. Ara començaran a canviar totes aquestes coses.
  Ptonets… 😉

 3. Tristany diu:

  El que no saben els pobres bisbes i els seus seguidors es que aniran a l’infern, ells són els principals enemics del missatge de Jesucrist. El seu cor es negre i les seves mans tacades de la sang de segles de guerres i repressions amb nóm de Déu…

 4. Tristany diu:

  “amb nom de Déu”,no.
  “en nom de Déu”. apali

 5. Ferran diu:

  Que segueixin parlant, Frederic. A nosaltres ja no ens pot fer mal, el que diguin, perquè ja n’hem sentit de tots colors. A mi d’aquest espectacle el que més em diverteix són les contradiccions que afloren dins del partit: castiguen Cèlia Villalobos per votar segons la seva consciència, trencant la disciplina de partit, pero apel·len a la consciència per no complir les seves funcions. En Piqué expulsa l’alcalde de Pontons, i a l’endemà el tita molla de l’Alberto Fernández Díaz surt dient que ell no casarà homosexuals…

 6. Joan diu:

  A pesar de tot, i d’aquesta colla d’estúpids, Frederic, les coses pinten d’una latra manera. Jo veig gent jove gai i els veig amb tota naturalitat pel carrer, als instituts i a qualsevol lloc. Això era una cosa impensable fa alguns anys,. No vull dir que encara no hi haja molts que sofreixen tot el que tu has explicat abans, però el fet que un xic o xica gai s’accepte amb tanta naturalitat com ho fan molts ara,significa un avanç en tots els sentits i no oblidem que el motor que fa avançar els estats i les lleis , no són el polítics, sinó la societat en general i per ací crec que estem guanyant la partida (sempre amb certes reserves és clar, perquè encara hi ha molts casos de vejacions i marginació). Una abraçada ben forta .

 7. isnel diu:

  Algun dia, no gaire llunyà, seran ells qui es quedaran definitivament sense cobertura, frederic…
  Per cert, i del que diu l’Ana Botella (això del “lobby gay” que en Zapatero es vol ficar a la butxaca), com ho veieu?
  (Jo, fantàsticament bé. Amb la colla d’amics gais que tinc, ja tinc la vida solucionada, si diuen que és un “lobby” econòmicament tan potent :razz:)

 8. manel diu:

  Jo no sóc gai i ja estic casat, però si no em negaria a que em casès un que es nega a casar els gais. Però no en feu cas a aquests podrits. Tard o d’hora es moriran (com tots) i seran reempleçats per individus millors (perquè pitjor és impossible). I el món, poc a poc, millorarà

 9. lluneta diu:

  M’encanten aquests bisbes tant “tolerants”; sobint “m’emociono” sols en veure com són de coherents amb el missatge que representen…
  Pe’l que fa als plítics… de per si, prefereixo no escoltar-los…
  Osti quina ràbia em fan tots plegats!!
  Un petonet!! i res d epessimista,home! que les coses a pitjor està clar q no aniran pas ;)!

 10. pentesilea diu:

  Em sap greu això que contes del que vares patir… Vull ser optimista, tanmateix; si més no, esper que el que passa ara serveixi perquè es comenci a tirar d’un fill que ens dugui a una situació normal, i que els petits que ara creixen la visquin.
  Et voldria encomanar una mica d’optimisme… 🙂

 11. aina diu:

  ais.. quan la vida ja és prou dura sempre hi ha algú que ens la fa més difícil.. molts d’ànims maco, que ja saps que no estàs pas sol, i que de ben segur que tot acabarà com ha d’acabar. moltes abraçades..

 12. tot per sortir a la tele…ara es el tonr dels alcaldes, aviat serà una anecdota! – L’importanés que es un pas endavant i que s’oficalitza! Igualtat per a tots, per mi la part important és que n’hi ha un compromís , la gent canvia i molts del que ara cridan aviat ja no pintaran res o ningú se’n recordarà de ells

 13. denke diu:

  Que facin objeccio de conciencia dels seus carrecs, els seus sous i marxin a casa on poden fer el que vulguin… Sembla que les dretes nomes han de cumplir les lleis si els agraden, sino objeccions, guerres civils i jilipollada i mitja, tens tota la raó de reclamar respecte, i tant, xo penas una cosa jo com a ciutada-hetero tb tinc dret a q els representats del poble segueixin les lleis.
  Una abraçada

 14. Aurembiaix diu:

  Frederic, estic totalment amb tu en tot el que dius, aquests no tenen ni respecte, ni conciència, ni son persones,ni res de res!
  Una abraçada des de Ponent.

 15. Maifred diu:

  Jo també soc gai i estic molt, molt, molt, molt orgullós de ser-ho 😀 😀 😀 però per sort no he tingut ke pasar mai pel ke vas pasar tu

 16. Nana diu:

  Molt ben dit!! Aquesta gent q diu tot això només són gent amb el cap quadrat! q no poden obrir-se de ment i acceptar que no tot el món és com els hi han imposat de petits, i quina por més ridícula… s’estan perdent un munt de persones de les que mai podran gaudir. I saps que et dic? Que ja els hi està bé! I aquests cap quadrats del PP o a tota la gent intolerant, q els donguin pel cul home! (amb perdo per l’expressió, però una servidora també està cremada per tot plegat!)
  Enga, petons des de casa meua! ;P

 17. JosepArnau diu:

  No els facis ni cas Frederic, son una colla de poca vergonyes irrespectuosos amb els demes. Els hauria de caure la cara de vergonya.
  Una abraçada.

 18. Ykoow diu:

  Perquè s’ha de patir tan a la vida? 🙁

 19. citric diu:

  Bé… jo estic impressionada. Com a lesbiana, comparteixo moltes sensacions amb tu. I, per intentar respondre a alguns dels comentaris que afirmàvem que ara per ara les coses estan molt millors, diré que “millor” és tampoc una paraula que em reconforta massa. Jo només vull sortir al carrer amb la meva parella, sense sentir-me observada, fer-li un petó sense que les iaies del banc del davant no marxin escandalitzades, i anar a passejar per la barceloneta un diumenge al matí sense que em cridin “bollera”. Només vull això. Poder viure els meus sentiments sense amagar-me’n i sense sentir-me centre d’atenció. Frederic, era un gran article. Seguiré entrant!

 20. Nit diu:

  No sé si t’ho han dit mai, això, però jo no em puc estar de fer-ho: Gràcies, frederic. Per haver aguantat el que no cal que et digui. Perquè ara jo vaig pel carrer tranquil·lament, quan vull i amb qui vull (no comentarem situacions concretes :?). 😀
  Entenc la teva ràbia continguda. Però s’ha acabat. Ho has vist? Són ells, la minoria. Qui ens pot prendre en dies com aquests la felicitat d’haver arribat fins aquí? A mi, veure els bisbes enfilant-se per les parets em fa encara més feliç! 😉

 21. Maifred diu:

  No crec ke estigui fora de to, es el ke hauria de ser sempre. No ens hauria d’importar ke una persona sigui gay, hetero o trans o lesbi o bi o el ke sigui, perke tots som persones i prou.

 22. Nit diu:

  Ets gai… i què? I QUÈ??? I encara preguntes quèèè? Doncs que felicitats, home! No sé ben bé si pel fet de ser-ho, de dir-ho, d’estar-ne orgullós, o per tot una mica, però felicitats!;)

 23. El Canari diu:

  No res, faltava un comentari pels 50 i em feia il.lusió.

Els comentaris estan tancats.