ROMA ES FA DE PREGAR

En tots els viatges que hem fet, mai m’havia trobat amb una cosa com aquesta: la dificultat de trobar un hotel. Aviat m’hauré repassat totes els web de tots els hotels, albergs, b&b, pensions i hostals de Roma.

Ja no sé on anar a mirar més, bé sí, em queda mirar els convents i, si desprès d’això no tinc sort, hauré de reservar plaça i cartrons en algun banc de l’estació Termini.

Ara que, ja tindria pebrots que els capellans m’haguessin de solucionar el tema de l’allotjament!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: ROMA ES FA DE PREGAR

 1. joan diu:

  Frederic quan te’n vas? Aiiii jo vull anar, jo vull anar, “Roma cità aperta” . Espere que trobes aviat hotel i que gaudiu d’allò més la ciutat. recodat de nosaltres quan feu un cafenet a les placetes de tan bella ciutat i apunta-ho tot per contar-nos l’estança. I no et fies dels homes amb sotana encara que t’oferisquen allotjament d’euro per 4 cèntims!!
  Bon viatge 🙂

 2. Donot diu:

  Que fort, no? 😕
  I de camping?

 3. JosepArnau diu:

  Ostres Frederic quina enveja, Roma. M’encantaria tornar-hi, a mes a mes m’allotjava ben aprop de l’estacio de Termini. En cas que et fos impossible trobar allotjament algun dels dies, perque no feu una escapada cap a Florencia o a un altre lloc amb tren?

  En tot cas espero que ben aviat puguis trobar allotjament.

Els comentaris estan tancats.