COSES QUE ENCARA NO S’ACABEN

Em pensava que, un cop passat el dia 7 de maig, darrer dia per la normalització d’immigrants, tot l’allau de feina baixaria de forma considerable. Què il.lús!

[@more@]

No solsament no ha baixat, sinó que ha augmentat i, a més, amb marrons. Perquè? Doncs perque ara venen tots aquells que no han aconseguit regularitzar-se, tots aquells que (i sembla mentida) s’han despistat i se’ls ha passat el termini i aquells que volen que els altres els hi solucionin els seus problemes.

És a dir, ara totes les atencions a la feina són problemàtiques i he vist perdre la paciència i els estreps a gent que mai no aixeca la veu per res, gent que sempre té un somriure per tothom ara li ha desaparegut de la cara.

I és que, com he dit altres vegades, és molt dur haver de dir que no, haver de llegir alló de: “Solicitud inadmisible a trámite” o “Solicitud carente de fundamento” i dir a qui tens davant: “Senyor, ho sento, no hi ha res a fer”, pensar que si tenia feina, la perdrà i no poder fer res. Bé, per alguns em sap més greu que per d’altres que van amb la picaresca de l’estafa. I és que hi ha hagut moltes estafes aquests dies amb aquest procés.

Fa dies que no veig a en Nicolàs i no sé si ho haurà aconseguit o no, tot i que ho tenia molt negre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: COSES QUE ENCARA NO S’ACABEN

 1. Donot diu:

  Ja se sap allò de … feta la llei, feta la trampa.

 2. Ahir vaig passar amb el cotxe, per davant de Governació. A la tarda comentava amb un company les cues quilomètriques que hi havien. No ho vàrem entendre.

 3. isnel diu:

  Ànim, maco! Segur que, en veure’t, tothom et creu. No es pot no creure’t. Una abraçada. 🙂

 4. Tristany diu:

  Frederic, si estigués en el teu lloc, en moltes ocasions crec que no sabria quina cara posar, és dur.

 5. joan diu:

  M’unisc al comentari del Tristany, jo no podria. Dilluns en el programa 59 minuts que fan a la TV espanyola isque el Caldera parlant de tot el procés que segons ell havia sigut exemplar majoritàriament, pel que em temia cap procés de regularització pot ser exemplar perquè en tots aqeuest casos com tu ben bé dius Frederic hi ha de tot, i es fa de tot per poder treballar. Però el que més em va fotre va ser el que deien els representants i veus mediatiques del PP segons els quals sembla que tot ha estat mal fet. No se´si s’ha fet bé o malament o a mitges, però s’havia de fer alguna cosa.

 6. acollida diu:

  Uf! Que trist, tot plegat…
  En fi, molts ànims!

Els comentaris estan tancats.