DE CURSOS 5

Divendres passat vaig acabar el famós taller de comunicació i avui ja ha donat els seus fruits a la feina.

[@more@]

Primer de tot dir per aquells que estàveu interessats en veure’m fer el ridícul davant d’una càmara de video, que no, que no em veureu perquè ja ha estat esborrada i que no vaig fer el ridícul, que em va sortir molt bé, com vaig poder comprovar.

D’altra banda tot el que vaig apendre ja ho he pogut posar en pràctica i com la jefa no vol que li prengui el lloc, s’han fet alguns canvis al departament. El primer d’ells i més important, al menys per mi, és el canvi de tasques. Deixo d’estar a prímera línia de foc per dedicar-me a la gestió de tasques amb molta més responsabilitat. Això no necessariament comportarà una millora salarial, però si és una millora laboral, ja m’està bé.

Per cert, com algú comentava, això és ser estratega? o diabòlic com deia jo?

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: DE CURSOS 5

  1. Deixem-ho en una estratègia diabòlica. Una abraçada, i enhorabona pel canvi, Frederic.

  2. noieta diu:

    jo et volia emular i m’havia apuntat a un curs de “comunicació assertiva” però… no me l’han donat…. ara no em gravaran en video ni seré una diabòlica estratega! buuaaaaa
    P.D. ja tens la foto que havies demanat!

Els comentaris estan tancats.