DIETARI 6

Un home acostumat a les adversitats no és fàcilment sorprès.

(Samuel Johnson)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: DIETARI 6

 1. Maifred diu:

  Per això no ens sorprenen les capullades de la facheria i de l’esglèsia espanyola?

 2. Tristany diu:

  No pensis, un home acostumat a les adversitats es sorpren quan no passa res.

 3. Jo opino el mateix que en Tristany, suposo que el qui està acostumat a les adversitats, quan tot va bé, sense infortunis, sense esquerdes, suposo que es sorprèn fàcilment de la perfecció de l’instant.

 4. Tristany diu:

  Que va, que va, Frederic. No hi ha res que espanti més a un home acostumat a les adversitats que el que no passi res.
  Tingues present que després de la tempesta ve la calma, però, també, que després de la calma ve la tempesta i si la calma dura massa vol dir que la tempesta será espectacular. Quan hi ha massa calma, ja m´encuido personalment que la cosa peti per algun lloc, és millor que peti per algun lloc que no pas que et peti a sobre i ademés si no passa res m´avorreixo, em d’avançar de derrota en derrota fins la victòria final i això és que arriba un moment que no et poden derrotar més perqué no hi ha materia derrotable o sigui que vences perqué deixes sense combustible l´enemic…buenu, vaig a girar els pinxitos amb romaní del pati perqué em sembla que s´estan cremant, adéuuuuuu 🙂

Els comentaris estan tancats.