TINC UN DESAJUST PATOLÒGIC CONGÈNIT O ADQUIRIT!!!

I jo sense saber-ho! (Ah! Però tinc solució! El que passa, Polaino, és que no em vull curar).

És tan absurd i esperpèntic que no hi ha més que per riure. Ja no tinc ni ganes d’emprenyar-me. Ara bé, el meu pare, des de la tomba, ja s’encarregarà de posar al seu lloc a aquest especímen (no puc dir ni persona) perquè ell ni era alcoholic, ni hostil, ni distant. Ara no vulgueu saber com està la meva mare que si es troba aquest especímen pel carrer li trenca la cara tres vegades: per insultar-me a mi, per insultar al meu pare que ja no es pot defensar i per insultar-la a ella dient-li que no ha sabut educar-me.

Aquest cop sí que les bajanades cauen pel seu propi pes.

[@more@]Podeu veure aquestes bestieses a El Mundo

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: TINC UN DESAJUST PATOLÒGIC CONGÈNIT O ADQUIRIT!!!

 1. Donot diu:

  Tu creus que al senat d’aquest país han de discutir sobre aquestes coses? Nosaltres els hi paguem uns sous astronòmics perquè perdin el temps fent i dient burrades?
  Vinga ja!
  Els meus pares son bona gent i em varen donar una educació força bona.

 2. Ho llegit aquest matí!!! Patètic!!! Realment patètic!!! El qui veritablement pateix una patologia és ell: imbecilisme agut!!!!

 3. Luthien diu:

  Aquests del PP cada dia van més lluny… com es nota que s’enyoren cada vegada més del seu tiet “Paco”…

 4. Ferran diu:

  Manipulades o no, els del PP ara corren a desmarcar-se’n… curiós, ells el porten (se suposa que perquè hi estan d’acord), el feliciten per la seva intervenció… i ara no saben com treure-se’l de sobre. Em sembla que fins i tot ells s’han adonat que aquesta vegada han anat massa lluny.

 5. citric diu:

  Frederic… és que tot això ja em fa riure molt. Ja no saben on agafar-se! He estat educada en un nucli familiar bastant modèlic, sense pare alcohòlic ni mare sobreprotectora… i no m’he salvat d’aquesta “malaltia”.
  No vull demanar que deixin de dir aquestes bajanades perquè m’ho estic passant molt bé veient com fan el ridícul… Però si us plau, que deixin de buscar explicacions barates on no les trobaran.
  Per cert, vés a fer una ullada al meu blog, que explico la meva experiència al mig de la mani de madrid!

 6. tristany diu:

  Aquest Polaino té problemes greus de personalitat. Estic tip de veure que la gent que més demostra en public la seva homofòbia no són altra cosa que gais reprimits…he vist més d’un cas.

 7. Ferran diu:

  Doncs si és com diu l’Àlex, encara pitjor: perquè llavors aquesta retractació pública és mentida. Ara, que sigui com sigui, ja va bé que se’ls vegi el llautó ben clarament.

 8. isnel diu:

  Osti, tu, quants homosexuals que deuen quedar encara penjats a la foscor de l’armari! (Ho dic per això dels pares alcohòlics, hostils i distants, i les mares sobreprotectores amb els fills mascles -és que això de “varó” no surt al diccionari, i el “baró” em penso que és una altra cosa).
  Doncs res, me’n vaig a comptar homosexuals. És que conec un munt de mares sobreprotectores, vés per on…

Els comentaris estan tancats.