Bojos al volant!

Ahir deuria ser el dia internacional de les imprudències i les infraccions al volant, doncs vaig veure quatre d’aquelles que et fan girar el cap:

– 8 del mati. Carrer de dos sentits de circulació amb jardí al mig que els separa, en un sentit hi ha el camió de les escombreries buidant uns contenidors, un cotxe es separa dels que esperen que acabi el camió per continuar el seu cami i enfila el carril de circulació contrari a tota pastilla per saltar-se un embús que amb prou feines durarà dos minuts. Resultat: es va haver d’esperar igualment perquè no va poder passar.

– 3 de la tarda. El mateix carrer a la cantonada. Dos semàfors, un pels que giren, l’altre pels que continuen recte, aquest està vermell. Un cotxe passa tan tranquil.lament saltant-se el semàfor en vermell sense mirar si ve algú o no, segurament ni ha vist el semàfor (i no sé què és pitjor).

– 3 i 30 segons de la tarda. Mateix semàfor, jo encara esperant per creuar. Semàfor dels que van recte en verd, el de girar en vermell. Arriba una fugoneta, frena una mica i fa un gir a l’esquerra saltant dos carrils de circulació ràpida en vermell.

– 7 de la tarda. Carrer de quatre carrils de circulació amb jardí al mig fent de separació, prohibit girar a l’esquerra. Un cotxe passa un encreuament amb el semàfor en verd, posa l’intermitent de girar a l’esquerra i s’espera que pels altres carrils no vingui ningú. Una cua de cotxes darrera seu havent-se d’esperar perquè al senyor li venia bé girar on està prohibit.

No cal haver-se de fixar gaire per veure un munt d’imprudències al volant. Aquestes són les més visibles, desprès estan aquelles de gent que porta els fills asseguts a la falda en el seient del davant i sense cinturó de seguretat, els que parlan pel mòbil, etc, etc, etc.

La veritat és que no sé perquè serveixen les campanyes de sensibilització de la DGT si les normes més mínimes de seguretat que repercuteixen en benefici nostre ens les passem pel "forro".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Bojos al volant!

  1. Francesc diu:

    sisi, és increible les imprudencies k arriba a fer la gent.. l´altre dia a Praga vaig veure un k estava parlant pel movil, i de sobte es para al mig de la calçada x fer un gir a l´esquerra, i agafant el volant amb una ma fent coses molt rares comença a girar.. encara no se com no se´l va emportar algu!!

    PD: a mi personalment no m´agrada agafar el cotxe.. bueno de fet tinc el carnet desde novembre.. xo la veritat es k prefereixo k em portin.. xq hi ha massa boig suelto k no se si podre esquivar.

  2. isnel diu:

    A mi, hi ha dos moments molt concrets que em produeixen pànic i amb dos tipus de conductors molt diferents: els diumenges a les 7 del matí, amb conductors joves que encara no han dormit i el primer sol els enlluerna i els mig estaborneix. I els diumenges a mitja tada, amb els jubilats que surten, contents i eufòrics (llegeixi’s “beguts”) del restaurant on han fet el dinar del diumenge. I no sé qui és més perillós…

Els comentaris estan tancats.