Torno a estar actiu!

Efectivament, un cop solventats tots els problemes tècnics deguts als virus de l’ordinador, formatejat de nou el disc dur i tornat a instal.lar tots els programes, sembla que la cosa ja comença a rutllar un altre cop amb normalitat (espero).

[@more@]

Sé que aquests dies m’he perdut moltes coses, però ara, intentar posar-me al dia, potser em comportaria una gran feinada, així que començaré des d’aquest punt.

Sense gairebé adonar-nos ja estem a finals de juliol i encara no faig vacances. L’estiu apreta fort i fins ara no m’han agafat ganes d’anar a la platja, de sortir, de pendre la fresca de la nit… I és que cada any em passa el mateix, no sento que estic ben bé a l’estiu fins a finals de juliol o, més en concret fins desprès de fer el concert d’estiu amb la coral. Aquest any estic tranquil perquè sembla que el portem més bé que mai i això que sempre, fins a darrera hora, hi ha cançons que se’ns resisteixen, però per aquest concert no sé si són les cançons o que cada cop estem millor preparats, però anem força bé. De totes maneres ja tinc ganes de que passi i fer vacances, si no de la feina, sí dels assajos de la coral. Tinc ganes de sortir, de no tenir obligacions, d’estar relaxat, de llegir, d’escriure, de dibuixar…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Torno a estar actiu!

 1. maifred diu:

  ara ho has dit tu lo del “actiu” no jo, i sí, anava en segones, però si vols ho faig en primeres…

 2. pentesilea diu:

  tot arriba, Frederic. Jo també tinc ganes de sortir una mica, la veritat (aquests dies els pas amb una mica de febre). I encara ens queda estiu! 😀

 3. JosepArnau diu:

  Celebro que l’ordinador torni a rutllar. Si pots fes una remullada a la platja per mi.
  Salutacions.

 4. Chatnoir diu:

  A veure, a veure… 🙂

 5. isnel diu:

  Ho farem, ho farem, i regarem tomaqueres, i soparem a la fresca, i revisarem originals, i ens n’inventarem de nous, i esmorzarem muntanyes de croisants mentre decidim arguments, i així, de mica en mica, passarà l’estiu i arribarà el setembre…
  🙂

 6. nimue diu:

  ben tornat! ains… això de gaudir per fi de dies sense obligacions em sona! per sort jo ja porte així una setmaneta! quin luxe! vinga, que ja et queda poquet! el concert anirà la mar de bé i després a descansar! 🙂

 7. maifred diu:

  doncs mira, ara m’he tallat! és que en el fons soc molt tímid! Potser a la meva plana no em tallaré, ja m’ho pensaré.

Els comentaris estan tancats.