La caça d’estels va donar els seus fruits

Sí, sí i sí. Aquest any sí. Sempre he estat una mica escèptic en això de demanar desigs, però a cada ocasió que hi ha per demanar-ne (digues-li: cap d’any, estels fugaços, trebol de quatre fulles…), ho faig. I normalment sempre demano el mateix amb l’esperança que algun dia es compleixi un o els dos desigs. Encara que soc ben conscient que, com no posis de la teva part, no s’arriba a cap meta.

Doncs aquest any, sembla que els estels que vam anar a caçar durant la pluja del mes d’agost, em van escoltar. De fet és possible que, com aquesta vegada només vaig demanar un desig, s’han decidit a concedir-me’l.

Potser és això: s’ha de demanar un cada cop. O potser ja no em concediran cap més. O potser ho he aconseguit per la feina ben feta. O potser perquè m’ho he treballat. O potser perquè ja em tocava un cop de bona sort. O potser perquè estava en el lloc oportú en el moment precís. O potser perquè alguna persona magnifica que tinc a prop em va donar un cop de mà. O potser perquè…

De totes maneres és genial i estic molt content, tot i que fins que no ho vegi amb els meus propis ulls i no ho toqui amb les meves mans, no m’ho acabaré de creure.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: La caça d’estels va donar els seus fruits

 1. joan diu:

  Que bé frederic me n’alegre moltíssim ja siga pels estels o pel que siga 🙂 però m’encanta veure’t així de content …una abraçada ben gran 🙂

 2. Nit diu:

  Felicitats, Frederic! Ets un home afortunat 😉 Disfruta-ho, sigui el que sigui!

 3. nimue diu:

  així dóna gust! enhorabona i que el gaudisques molt, el teu desig!

 4. Ferran diu:

  Vaja, felicitats! Però segur que hi té més a veure la feina ben feta i l’esforç personal que no un estel fugisser… 😛

 5. Laia diu:

  FELICITATS FEDERIC!
  l’esforç + el treball + l’estel fugaç t’han donat la recompença.
  Em sembla que mai he demanat un desig a un estel fugaç. Serà pq mai passa cap estel quan miro les estrelles?.. ja que des de Barcelona ben pocs se’n poden veure. I quan els miro des de la muntanya no en veig mai cap, o passa de llarg i no em dona temps de demanar-lo.

 6. init diu:

  Felicitats!!!!

 7. salva diu:

  saps la putada? que qui demana els desitjos té el lleig costum de no dir que és
  i calr, un qeu és una mica tafaner…

Els comentaris estan tancats.