Per fi ho he fet!

Sí, sí, ho he fet. Desprès de pensar-m’ho molt, de valorar pros i contres, ho he fet.

Sí, ja sé que vaig dir que em prepararia físicament pel viatge anant a caminar cada dia una estona, a agafar la bici i fer quilómetres, a deixar el cotxe per anar a fer els encàrrecs… Però no vaig aconseguir passar del primer dia i d’algun dia esporàdic d’anar fins a Girona caminant.

Per això he pres la decisió i aprofitant una oferta, m’he apuntat a la piscina municipal. Avui ha estat el primer dia. La veritat és que la piscina poc l’aprofitaré (bé la d’Spa sí) però la sala de fitness sí, penso fer servir totes les màquines de fitness, les de peses de tant en tant però no gaire. Ah! I la sauna i el jacuzzi seran els que més em veuran!

[@more@]

Gimnàs

Ups! Només de veure la foto ja estic cansat! Quin mal em fa tot el cos!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

14 comentaris a l'entrada: Per fi ho he fet!

 1. Home, el més important és fer alguna classe d’exercici amb regularitat, però això de la piscina i del gimnàs, jo ho veuria millor com un complement.
  Si aneu a caminar motxilla al llom, potser el que potser et convindria és fer bones caminates (sense motxilla: ja la patiràs quan sereu allà…), començant per poca cosa si portes molt anys en pla sedentari (una horeta al dia, per exemple) i, a poc a poc, anar pujant fins a un parell d’horetes o tres. I fer bona cosa d’estiraments, sobretot per a les cames, abans i després de caminar, per tal d’evitar lesions inoportunes…


 2. De les peses i màquines, supose que enfortir esquena i cames seria el més urgent (dorsals amb corriola alta, rem, pes mort amb barra per als lumbars, el dorsal major i el trapezi; “sentadilles” amb barra o amb màquina i extensions de cames en màquina per a les cames, amb algun exercici suau per als bessons; si de cas, algun exercici per als deltoides). I la piscina, ideal per relaxar-se i recuperar-se després de cada entrenament. Ara que estàs de vacances, tens temps per a totes les sessions… però la més important de totes és la de recuperació: si no recuperes, et lesiones, i ja l’has fotut, així que dosifica’t, que si et passes és molt pitjor que si fas curt.

  (Catxis la mar, hui tinc el dia farolero: no pare de donar consells a qui no me’ls demana, perdó, perdó.)

 3. nimue diu:

  aiaiaiai! mira que m’agrada el tema fitness, però tenint un jacuzzi, la tria està clara! 😛

 4. jcr diu:

  Això sí que és tenir moral: començar vacances i apuntar-se a fer màquines al gimnàs 🙂

 5. Diuen els holístics que el cos és un tot.

  Que no serveix de res posar en forma el cos si la ment no l’acompanya…

  o sigui que jo aposto pel jacuzzi…

  la ment relaxada…i el cos amb una mica de sort…ja seguirà.

  o no ens amoïnarem. també pot ser.

 6. isnel diu:

  Em sembla que en giorgio hi toca molt, frederic. Jo, de tu, me’l creuria, si vols anar ben preparat.

 7. joan diu:

  Frederic ni cas al Giorgio(uff només d’escoltar tot el que diu jo també ja estic cansat , hehehe) …si de cas vas a peu al gimnàs, fas un poquet de sauna, un poquet de jacuzzi i tornes a peu a cas ala… 😉

 8. Eps! Que ja he dit que és preferible fer curt que passar-se’n! A més, sense saber quin és el teu estat actual de forma, ni si pateixes d’algun problema físic, ni quants quilos duràs al llom, és molt difícil dir quantes setmanes o mesos o anys necessites per posar-te en forma.

  Que no, home, que no! Tu tranquil, que amb la natació, les peses i passejant un poc cada dia, ho tens fet. I si els organitzadors ja ho han fet altres voltes, de segur que ja us han parlat de cinquanta mil milions de detalls que heu de tindre en compte. I ho passareu de FÀBULAAAAAAA!

 9. Laia diu:

  Tot això m’és molt familar.
  Et dic el que faig al gimnas: Primer vaig a les màquines, i suo tot el que faci falta. Quan em canso vaig a la piscina faig unes quantes braçades. Després em poso a la sauna d’eucalipto (res, només 5 minutets).quan surto, vaig directament cap al jakutzi i allà m’hi passo una estona llarga.
  Aki s’acaba tot el que faig en el gimnàs. Què et sembla? :p.
  AH si! si algun dia em trobo que fan Aigua gim, m’hi apunto. L’únic, és que sóc la mes petita de totes, perquè tots tenen de 60 cap amunt :p

 10. Myrddin diu:

  Jo solia anar cada dia al gimnàs a fer piscina. Per mi és el millor que hi ha. Entre les vacances, els refredats i una petita lesió a la part d’adalt del braç he estat aturat força temps, però hi tornaré a la que tornia estar al 100%.

  Sigui el que sigui que hi vagis a fer fes-ho conscient de les teves capacitats. No series el primer (ni l’últim) que es lesiona creient-se que es pot fer exercici a la babalà.

 11. el musafir diu:

  has de prendre-t’ho amb calma. Que ara que acaba l’estiu i retornem a la rutina tots fem bons propòsits, (com a l’any nou)
  Jo tinc fòbia crònica dels gimnasos i sales de fitness, que més aviat s’asemblen a cambres de tortura que no pas a un lloc de salut.
  Sé que és difícil, però per a començar, jo prefersic una bona passejada a la vora de la platja d’una o dues hores, que no ficar-me a suar amb cuaranta “tios” pujat dalt una bici estàtica…

  De totes maneres, ànim!

 12. JosepArnau diu:

  Aixo que ben aviat et dedicaras a la piscina, em refereixo al jacuzzi eh!

  Ciuda’t, que sino les caminades que s’apropen…

 13. Encara lligaràs al gimnàs 😀

 14. salva diu:

  a mi em fa taaanta mandra fer esport….

Els comentaris estan tancats.