Valoració de vacances

Avui fa una setmana que he començat les vacances i gairbé ni m’he adonat de res. Serà perquè he fet poques coses durant aquests dies? De totes maneres les sortides que podia haver fet, no han tingut lloc degut al mal temps. Però de tot puc treure una valoració positiva.

Diumenge vaig conèixer a tots els companys del viatge. Dilluns em vaig apuntar a la piscina municipal i desprès me’n vaig anar a França d’excursió i vaig visitar una ciutat que no coneixia i que val la pena, Béziers. Desprès vaig parar a l’Auchan de Perpinyà a fer les compres habituals. Dimarts vaig estrenar les instal.lacions de la piscina, és a dir, sala de fitness, piscina gran, piscina d’spa i saunes. A la tarda vaig anar al cine. Dimecres, què vaig fer dimecres? Ara no me’n recordo però al mati a primera hora fitness. Dijous vaig fer relax total, desprès de tornar de la piscina em vaig llogar dues pelis i vaig fer tarda de home-cinema. I avui aprofitant que feia un dia esplèndit he anat a Platja d’Aro i m’he enterressat en una de les seves cales a pendre el sol fins ben entrada la tarda que he anat a la piscina a fer una mica de bici, de rem, de cinta i relaxar-me a la sauna de vapor desprès de fer-me uns massatges amb els xorros de la piscina.

[@more@]

Ai! Què dures són les vacances!

relax

Sort que, de vegades, em puc relaxar! 😉

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Valoració de vacances

 1. elisenda diu:

  frederic, no siguis tan cruel amb nosaltres! 🙂

 2. Laia diu:

  Això si que és vida…. ejej i a mi la bona vida se m’acava ja… Dilluns torno en combat :'(. Snifffffff NOOOOOOOO.

 3. matinada diu:

  Per tenir unes bones vacances tampoc no fa faltar haver de sortir diàriament… de fet, unes bones vacances han de tenir dies de relax i de no fotre res de res! Una abraçada!!

 4. Nit diu:

  Estàs guapíssim, frederic! jejeje. Si que et senten bé, les vacances!
  Jo acabo de començar la uni i la veritat és que estic molt contenta, però no em faria res passar-me tot el dia a Platja d’Aro…

 5. Musafir diu:

  Escolta Frederic, si que t’ha anat be la sessió de gimnàs segons la fotografia… que no ens diràs a quin gimnàs vas? De totes maneres, si he d’anar passejant com a mi m’agrada vora mar fins a Girona, hauré d’afegir als meus particulars 25.000 km uns altres 600, mes o menys, jeje.
  Au, disfruta de la piscina i del jacuzzi.

 6. Dures, sí, molt dures… i que duren!

 7. joan diu:

  Frederiiiiiiiccccccccccc quin caviiiiiiii O_O això ho has aconseguit només amb dues setmanes??????? jo crec que has fet mentides i has fet un “apanyo” amb el fotoshop 😉
  per favor digues-li a l’irresponsable de la mevaweb que no té trellat i que sembla endesa fent apagons cada dos per tres .

 8. pentesilea diu:

  sí, ja veig que et cauen moooolt bé, les vacances 😉

Els comentaris estan tancats.