A la recerca de la cretivitat perduda.

Inconscientment ho sabia, sabia que escriure un post sobre la meva vagància, sobre la meva crisi creativa, em serviria de catarsi i em faria posar les piles. I així ha estat. Des d’aquell post que (si bé en el blog no s’ha notat) no paro d’escriure. Per fi m’he posat amb les memòries del viatge a Senegal, he fet recopilació d’informació i documentació i tinc per escriure tot un llibre. I això he començat a fer.

Quan estavem preparant el viatge vam anar a la llibreria de viatges de Girona a buscar una guia i jo, com sempre, vaig demanar literatura d’escriptors del pais i/o novel.les o llibres de viatges sobre el Senegal i em van dir que no hi havia res, sobre Mali, el Camerun, Guinea sí, però Senegal res de res. Per això m’he posat mans a l’obra i sembla que, l’obra, de moment va molt bé.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: A la recerca de la cretivitat perduda.

 1. noieta diu:

  ei frederic me n’alegro de la teva catarsi… a veure si se’m contagia! 🙂
  ja ens aniràs posant al dia!

 2. jcr diu:

  Doncs si funciona realment això d’escriure posts per donar piles, caldrà fer-ho. Endavant amb el llibre, frederic, i que no et reprengui la vagància 🙂

 3. nimue diu:

  tu veus, tu veus, tu veus! 😛 😛

  a escriure! que volem llegir!

 4. elisenda diu:

  gràcies, frederic! vaig una mica tard, perquè tinc molta feina i poc temps i ni tan sols puc fer una passadeta a primera hora del matí per veure què aneu fent, però ara he vist que la meva petició va ser concedida. gràcies, gràcies!

  aquestes fotos tenen una llum molt bonica i el millor és que sempre hi sortiu amb somriure. a veure si a mesura que avances el llibre i vas triant imatges per il·lustrar-lo ens les deixes compartir una mica 🙂

 5. Luthien diu:

  Quina empenta frederic!!! Un llibre!!!!!
  Deu n’hi do: passar d’una crisi creativa a escriure tot un llibre!! Molt bé!!!! 🙂

 6. Mikel diu:

  Doncs endevant!!! que n´has ecrit algun altre de llibre?

 7. Gemma diu:

  Ei Frederic! Ja ho saps que diumenge 27 venim a Girona els blogaires que som de rodalies per conèixer-vos???

 8. JosepArnau diu:

  Estic amb la Luthien, has passat d’un extrem a l’altre. Si mes no, ara que estas inspirat, que duri.

 9. isnel diu:

  Vell artista, realment, és una llibreria amb molt d’encant. I jo diria que és l’única que hi ha a Girona sobre llibres de viatges.
  Frederic, un avançament, plis…

 10. omar diu:

  Jo també vull un anvançament, jo també vull un avançament, jo també vull un avançament. Ui, que semblo el Lloro….

 11. mona diu:

  Doncs jo… també vull un avançament jajajaja (qué copiona sóc)

Els comentaris estan tancats.