Cinc minuts desprès

Cinc minuts abans havia obert un ull. Ja començava a clarejar. Vaig obrir l’altre. El cel abandonava plàcidament les ombres de la nit il.luminant-se de llum taronjada, groga. El sol volia mostrar el seu primer raig. Tímid. Vergonyós. Inapreciable. Escalfar. Despertar. Avisar de la seva presència.

Tenia la persiana a dalt de tot i, des del llit, veia un núvol solcar el cel, com un vaixell. Vaig intentar descobrir quina forma tenia, volia dotar-lo de consistència. No vaig poder. No sempre es poden dotar de significat les coses immaterials i aquell núvol ho era. No era un vaixell, ni un cérvol, ni un home sobre una bicicleta. Era símplement un núvol blanc amb un toc de gris solcant l’univers petit i immens de l’atmosfera. Un núvol.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Cinc minuts desprès

 1. omar diu:

  “… i un núvol blanc, penjat d’alguna branca, molt blanc” El teu escrit m’ha fet pensar en una cançó del Lluís Llach que m’agrada molt. I el teu text m’agrada també.

 2. Ainalma diu:

  Que bonica la teua descripció! A mi em costa moltíssim obrir els ulls al matí, supose que per això em perd totes aquestes coses. M’ha agradat molt llegir-te.

 3. namaga diu:

  un núvol que amb la seva fragilitat et despertava per desitjar-te: un bon dia frederic!

 4. joan diu:

  Aixxxx que bonic 🙂

 5. Laia diu:

  q macu és despertar-se per voluntant pròpia i veure el cel d’aquesta manera…
  A mi cada dia em desperta el despertador … el seu so em posa dels nervis i el sol encara no ha sortit .. tot és completament fosc ejje . I els dissabtes, pos…. em lleva ma mare. Algun dia m’agradaria llevar-me pel meu pròpi peu

Els comentaris estan tancats.