“Màscares de nit”

Aquest llibre va ser premi de narrativa breu Ciutat de Mollerusa 2005 i està escrit pel que va ser professor meu en el taller d’escriptura, l’Àlex Hernàndez i, que per cert, alguna vegada es deixa caure pel blog.

En aquest llibre ens fa un retrat de la Costa Brava diferent al que estem habituats, ens la defineix com a transsexual i vampírica i cal llegir-se la novel.la per saber el perquè.

Seguim al protagonista per una espiral de festes, drogues, sexe i desenfrè per la nit bravenca, en un camí que el durà, sense que ell se n’adoni, cap a la maduresa, cap a la reflexió, cap a la renovació de la seva vida, però mai des de la moralina en contra de la seva mala vida, sinó des del creixement interior seu particular. I és d’agraïr en un món ple de doble moral i de correció política que l’autor ens deixi el camí lliure per decidir nosaltres mateixos el que està bé o el que no, segons el nostre propi criteri per aplaudir o reprovar la decisió final del protagonista.

[@more@]Àlex Hdez.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: “Màscares de nit”

 1. Tot arribarà, Frederic, i algun dia no faltaré en passar llista.

  Bones Festes!

 2. Tristany diu:

  Fer-ho tot bé és avorrit. Fer-ho tot malament és una desgràcia. Es tracta de fer una barreja per no avorrir-nos i que hi hagi una hecatombe.

 3. Tristany diu:

  “…i que No hi hagi”, volia dir.

 4. liendre diu:

  Ets un bon cronista, Frederic,pot ser el llegirem i tot…
  Salut

Els comentaris estan tancats.