Dia insustancial

Així és com he viscut el dia d’avui, sense que passi res d’especial, com un dia de trànsit entre el dia d’ahir en que vaig anar a Barcelona a veure uns amics que feia més d’un any que no veia i el dia de demà que es presenta atareadillo fins al vespre.

Tampoc és cert que no hagi fet res avui, he anat a Perpinyà, com sempre que tinc vacances, a veure com es presenta el Nadal per allà i per comprovar que, tot i que ja ha passat dia, els francesos continuen anant a comprar coses per les festes (com nosaltres) i que el dia de Reis menjaran un pastís que té molt bona pinta i que és una mena de derivat del Tortell de Reis, amb fava i rei inclòs. Però abans, és clar, hi ha el Cap d’any i, com no, els vestits de festa són presents a tots els aparadors.

[@more@]

Jo, de fet, tinc ganes que arribin les rebaixes, perquè voldrà dir que ja estem a 7 de gener.

rebaixes

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Dia insustancial

  1. Potser tens raó, i hauríem de canviar el text en les felicitacions. BONES REBAIXES! Frederic.

  2. nimue diu:

    les rebaixes són el final de les vacances! noooooooooooooooo!!!!!!

  3. Unmei diu:

    Jo també espero les rebaaaaaaixes! Perquè significa que ja haurà passat el Nadal i quedarà menys perquè acabi aquest hivern tan fred… (i també pel compte enrere meu particular… 😉 )

  4. JosepArnau diu:

    A mi també m’agrada sempre que puc fer una visita als catalans del nord (no pas francesos). Per altra banda, jo al pas que vaig per les rebaixes ja no em quedaran calés per gastar, car des que estic per aquí que no paro de (mal)gastar.

Els comentaris estan tancats.