No m’agrada dia dels Innocents

No, no m’agrada el 28 de desembre i mai he entès perquè celebrem que tal dia com aquest, fa 2.005 anys hi va haver una matança de nens nounats. I tampoc entenc perquè ens hem de gastar bromes, enganxar-nos llufes a l’esquena i totes aquestes tonteries. Serà potser perquè no m’agrada que em facin bromes? O serà perquè mai pillo les innocentades i sempre caic de 4 potes?

Per mi el 28 de desembre d’enguany és la celebració del 110 aniversari del naixement del cinema.

[@more@]

cine

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: No m’agrada dia dels Innocents

  1. Chat diu:

    Un bon aniversari, sí senyor 🙂

  2. JosepArnau diu:

    Molt millor aquesta segona celebració.

  3. Hi ha bromes, i bromes. I, les innocentades, acostumen a trobar-se dins del segon grup. D’aquí el seu nom. Doncs, el que cerquen normalment, és veure caure en el ridícul a qui n’és objecte. Ja sé, que hi haurà qui dirà que s’ha de perdre el sentit del ridícul, però, és que no és el mateix que hom el perdi perquè vol, a què hom s’hi trobi fent-lo, perquè ho vol altri. Ja m’estic enrotllant massa, quan l’únic que volia dir, és que entenc que no t’agradin les innocentades.

  4. maifred diu:

    i això? si és divertit

Els comentaris estan tancats.