Camins de neu

He caminat lentament sobre la neu deixant petjades profundes. No sé si mai les tornaré a veure o si faré mateix camí, vaig fent ziga-zagues, desorientat, perdut, amb la mirada fixa a la neu. Però vull anar endavant, sempre endavant, perseguint el meu somni. Perseguint la neu.

Salt

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Camins de neu

 1. Marc diu:

  Collons, esteu tots obsessionats amb la neu; espero que mai no nevi durant una setmana seguida perquè sinó crec que es podrien veure escenes d’histèria col·lectiva, gent saquejant el Corte Inglés. Lo típic però a la catalana; un tiu amb una peatx tele perseguit per un mosso i veient-se obligat a tirar la tele al terra per escapar-se.
  El cotxe aques és un Cadillac del 64, no? Jo es que tinc bon ull pels cotxes.

 2. Marc diu:

  Fot-li un bon tunning al cotxe! On hi ha els quadrats li fots les quatre barres i el radiocassette a tot drap amb els Sopa.

 3. Liendre diu:

  Aqui d’alt on m’ estic jo…no han pujat ni a tirar potassa…de manera que els cotxes hivernaran mentre hi hagi neu…i la veritat, m’agrada la idea…!
  Jo també he passejat molt avuí, i m’ he fet un fart de fer fotos!

 4. A Banyoles ha nevat durant la nit, però allà a les 11 del matí ha començat a ploure i s’ha anat fonent. És trist veure com es fon així, aigualida.

 5. Tristany diu:

  Mira, ho tinc clar, o que nevi molt o que no nevi. Però a mi la caqueta de nevadeta que ha fet a Terrassa no em va. Tot just el pati es començava a emblanquinar; una mica de pluja, la neu a fer punyetes i res de res de res…i les meves nebodes, com vols que facin un ninot, o ni tant sols boles de neu, amb aquesta misèria de nevada???. Definiticament, això no és Finlàndia!
  Marc, el cotxe fa tota la pinta de ser un Cadillac, però on hi hagi un Jaguar xk120…..

 6. JosepArnau diu:

  Quina enveja amb la neu!!

 7. nimue diu:

  a València ha nevat també i la veritat és que no em fa molta gràcia… ains…

 8. Mikel diu:

  La neu ve i s´en va molt rapidament , aquestes petjades fes-las ben fort i que es marquin a la sorra , com a minim duraran una mica mes per si has de tornar enrera.

 9. Silenci diu:

  Vés endavant, però sempre seguint el teu nord… 😉 Petons!

Els comentaris estan tancats.