Animals ferits

La nova pel.lícula d’en Ventura Pons recupera l’esperit de cintes com Carícies, Amic/Amat… aquelles pel.lícules que em van fer descobrir un director que m’enganxava i em provocava una sèrie de reaccions diverses i que, en cap cas, em deixava indiferent. Les seves darreres pel.lícules sí que m’havien deixat fred Anita perd el tren o Amor idiota m’havien avorrit bastant.

Animals ferits són tres històries de personatges que es van encreuant i que l’únic que tenen en comú són les ferides que els provoca la vida i ens reflexiona sobre l’imposibilitat d’escapar-se d’aquestes ferides. Ni la guapa disenyadora, ni l’executiu, ni el campista o la recepcionista d’hotel ni els immigrants ho poden fer. Ho farem nosaltres? O acabarem com tots ells amb ferides al cor, a l’ànima?

[@more@]Animals ferits

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Animals ferits

  1. Unmei diu:

    Em sembla que perqui dalt no la podre veure… pero m’apunto la teva recomanacio!! 😉

  2. mona diu:

    Tots tenim ferides a l’ànima.. no et sembla?

    M’agrada el tema, gràcies per la recomanacio, intentaré trobar la peli.

Els comentaris estan tancats.