La verdad oculta. Proof

Què passaria si tenim terror d’heretar la bogeria del nostre progenitor i això ens fa caure en la pròpia bogeria? Això és el que li passa a la protagonista d’aquesta pel.lícula. El dia del seu aniversari s’adona que està fent la mateixa edat en la que el seu pare, un geni de les matemàtiques, va perdre el cap. Ella sap que ha heretat la genialitat de les matemàtiques i no pot evitar pensar que també la seva malaltia i s’obsesiona de tal manera que no li deixa veure el que te al davant, una germana que es preocupa d’ella (i millor que no ho fes) i un noi que se n’està enamorant.

Una pel.lícula interessant amb una excel.lent interpretació de la Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Jake Gyllenhaal i Hope Davis.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: La verdad oculta. Proof

  1. Neus* diu:

    Me l’apunt! 🙂

  2. sembla interessant. Penso que és una reflexió que les persones ens fem sovint i només falta que siguem una mica hipocondríacs. Per part del meu pare hi ha càncer renal en els homes i de pit en les dones. Per part de ma mare alzheimer. El cas és que, per aprofitar la vida, val més no pensar en allò que potser ens esdevindrà o potser no

  3. A mi m’encanta l’Anthony Hopkins. Serà qüestió d’anar-la a veure.

  4. Ipon diu:

    aquesta l’havia d’anar a veure ahir però al final ens vam decidir per fire wall, que també està molt bé

Els comentaris estan tancats.