Lie with me. El diario íntimo de Leila.

Una història de sexe i més sexe, de fet diuen que és el nou Últim tango a Paris. Jo no diria tant. És la història d’una noia que li agrada el sexe, com a plaer, com a descubridor de noves sensacions però mai se l’ha plantejat com una cosa lligada a l’amor, per ella és anònim, esporàdic i promiscu. Com no pot ser d’altre manera, coneix a un noi que li farà sentir altres coses que fins llavors, deconeixia: el sexe per amor. Però també la dependència cap a una altra persona i s’espanta perquè no està preparada per afrontar-ho i fuig. Fins que s’adona que enamorar-se no és dependre d’ell, si no tenir algú de qui pensar, a qui cuidar, a qui estimar… però potser llavors ja serà massa tard per ella.

La història està bé però la pel.lícula es fa una mica pesada, tot i les escenes de sexe i els bons cossos dels protagonistes que ens alegren la vista.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Lie with me. El diario íntimo de Leila.

  1. Neus* diu:

    Com la d’Amor Idiota de la Cayetana Guillen Cuervo i elSanti Millan… que amb tanta escena de sexe arriba a ser un poc pesada. Però bé, suposo que deu estar en una altra categoria que la d’aquesta que tu has vist…

    Pipius!

Els comentaris estan tancats.